Akredytacje
 

RAPORTY SAMOOCENY

Raport samooceny kierunku browarnictwo i słodownictwo (rok 2022) - Pobierz

Raport samooceny kierunku dietetyka (rok 2022) - Pobierz

Raport samooceny kierunku technologia żywności i żywienie człowieka (rok 2022) - Pobierz

 

UCHWAŁY PKA

  • Uchwała nr 580/2022 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 21 lipca 2022 r. w sprawie oceny programowej kierunku browarnictwo i słodownictwo Pobierz
  • Uchwała nr 190/2017 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 25 maja 2017 r. w sprawie oceny na kierunku dietetyka - Pobierz
  • Uchwała nr 191/2017 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 25 maja 2017 r. w sprawie oceny na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka - Pobierz
  • Uchwała nr 549/2018 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 20 września 2018 r. w sprawie oceny na kierunku jakość i bezpieczeństwo żywności - Pobierz
  • Uchwała nr 50/2023 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 9 lutego 2023 r. w sprawie oceny programowej kierunku technologia żywności i żywienie człowieka - Pobierz

  •  

    Uchwała nr 49/2023 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 9 lutego 2023 r. w sprawie oceny programowej kierunku dietetyka - Pobierz

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK