Rekrutacja

 

 

Trwa rekrutacja na studia w Uniwersytecie Rolniczym.

Pierwsza tura rekrutacji potrwa od 1 czerwca do 12 lipca 2021 r.

Rekrutacja na studia odbywa się za pomocą systemu: elektronicznej rejestracji kandydatów

 

Więcej informacji tutaj


 

 

Kierunki studiów:

 

 

studia I stopnia (inżynierskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku (7 semestrów)

Ścieżki dydaktyczne: Technologia żywności, Żywienie człowieka, Biotechnologia żywności, Jakość i bezpieczeństwo żywności.

Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony), jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka 

Tryb studiów: NIESTACJONARNE

Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku (7 semestrów)

Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony), jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka

studia II stopnia (magisterskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 1,5 roku (3 semestry)

Warunki przyjęcia: Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie

 

 

Tryb studiów: NIESTACJONARNE

Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 1,5 roku (3 semestry)

Warunki przyjęcia:Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie

 

 


 

 

 

Browarnictwo i słodownictwo

studia I stopnia (inżynierskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku roku (7 semestrów)

Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony) jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka


 

 

 

studia I stopnia (inżynierskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku roku (7 semestrów)

Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony) jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka

studia II stopnia (magisterskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 1,5 roku (3 semestry)

Specjalność: Dietetyka

Warunki przyjęcia: Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie

 

Tryb studiów: NIESTACJONARNE

Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 2 lata (4 semestry)

Warunki przyjęcia: Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie

 

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
© 2021 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR