Trwa rekrutacja na studia w Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie
Informujemy o trwającej rekrutacji
na studia stacjonarne
Dietetyka - II stopień - rejestracja w systemie:
od 10 styczeń 2023 do 17 luty 2023
Technologia żywności i żywienie człowieka - II stopień - rejestracja w systemie: od 10 styczeń 2023 do 17 luty 2023
Więcej informacji na stronie rejestracji https://irk.urk.edu.pl/
Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:
52 2490 0018 1100 0009 9990 0702
Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu
wtzyw@urk.edu.pl z podaniem danych osobowych kandydata
Rekrutacja na studia odbywa się za pomocą systemu:
elektronicznej rejestracji kandydatów
dodatkowe informacje dostępne pod numerem telefonu:
690 347 180
dyżur tel.: pon- pt, godz. 12:00 do 14:00
lub po adresem e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl
Kierunki studiów:
studia I stopnia (inżynierskie):
Tryb studiów: STACJONARNE
Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku (7 semestrów)
Ścieżki dydaktyczne: Technologia żywności, Żywienie człowieka, Biotechnologia żywności, Jakość i bezpieczeństwo żywności.
Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony), jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka
Tryb studiów: NIESTACJONARNE
Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku (7 semestrów)
Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony), jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka
studia II stopnia (magisterskie):
Tryb studiów: STACJONARNE
Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 1,5 roku (3 semestry)
Warunki przyjęcia: Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie
Tryb studiów: NIESTACJONARNE
Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 1,5 roku (3 semestry)
Warunki przyjęcia:Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie
Browarnictwo i słodownictwo
studia I stopnia (inżynierskie):
Tryb studiów: STACJONARNE
Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku roku (7 semestrów)
Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony) jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka
studia I stopnia (inżynierskie):
Tryb studiów: STACJONARNE
Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku roku (7 semestrów)
Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony) jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka
studia II stopnia (magisterskie):
Tryb studiów: STACJONARNE
Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 1,5 roku (3 semestry)
Specjalność: Dietetyka
Warunki przyjęcia: Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie
Tryb studiów: NIESTACJONARNE
Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 2 lata (4 semestry)
Warunki przyjęcia: Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie