Rekrutacja

 

 

 

 Trwa rekrutacja na studia w Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie

 

Informujemy o trwającej rekrutacji

na studia stacjonarne

 

 

 Dietetyka - II stopień - rejestracja w systemie: 

od 10 styczeń 2023 do 17 luty 2023

 

Technologia żywności i żywienie człowieka - II stopień - rejestracja w systemie: od 10 styczeń 2023 do 17 luty 2023

 

Więcej informacji na stronie rejestracji https://irk.urk.edu.pl/

 

 

Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:

52 2490 0018 1100 0009 9990 0702

Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu

 

wtzyw@urk.edu.pl z podaniem danych osobowych kandydata 

 

 

Rekrutacja na studia odbywa się za pomocą systemu:

 elektronicznej rejestracji kandydatów

 dodatkowe informacje dostępne pod numerem telefonu: 

690 347 180

dyżur tel.: pon- pt, godz. 12:00 do 14:00

lub po adresem e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl 

 

Regulamin rekrutacji

 


 

 

Kierunki studiów:

 

 

studia I stopnia (inżynierskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku (7 semestrów)

Ścieżki dydaktyczne: Technologia żywności, Żywienie człowieka, Biotechnologia żywności, Jakość i bezpieczeństwo żywności.

Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony), jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka 

Tryb studiów: NIESTACJONARNE

Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku (7 semestrów)

Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony), jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka

studia II stopnia (magisterskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 1,5 roku (3 semestry)

Warunki przyjęcia: Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie

 

 

Tryb studiów: NIESTACJONARNE

Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 1,5 roku (3 semestry)

Warunki przyjęcia:Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie

 

 


 

 

 

Browarnictwo i słodownictwo

studia I stopnia (inżynierskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku roku (7 semestrów)

Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony) jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka


 

 

 

studia I stopnia (inżynierskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: I stopnia (inżynierskie) - 3,5 roku roku (7 semestrów)

Warunki przyjęcia: Konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony) jeden przedmiot do wyboru spośród: biologia, chemia, fizyka z astronomią, matematyka

studia II stopnia (magisterskie):

Tryb studiów: STACJONARNE

Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 1,5 roku (3 semestry)

Specjalność: Dietetyka

Warunki przyjęcia: Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie

 

Tryb studiów: NIESTACJONARNE

Rodzaj studiów: II stopnia (magisterskie) - 2 lata (4 semestry)

Warunki przyjęcia: Nabór na podstawie oceny uzyskanej na dyplomie studiów I stopnia, a w przypadku nierozstrzygnięcia rozpatrywana jest średnia z ocen wskazanych w suplemencie

 

 

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK