Studia stacjonarne

 Semestr letni 2018/2019

Kierunek / Specjalność

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

II rok
II stopień

Technologia Żywności
Pobierz (25.02) Pobierz Pobierz - Pobierz Pobierz
Żywienie Człowieka
Pobierz (25.02) Pobierz Pobierz - Pobierz Pobierz
Bioinżynieria i Bioprocesy
-   Pobierz - - -
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Pobierz (25.02) Pobierz Pobierz - Pobierz Pobierz
Dietetyka Pobierz (25.02) Pobierz Pobierz   Pobierz Pobierz
Browarnictwo i Słodownictwo
Pobierz Pobierz - - - -
Biotechnologia Żywności
Pobierz (25.02) - - - - -
Food Technology
and Human Nutrition
- - - - Pobierz -

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
© 2019 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR