Konferencje aktualne

 

Plan konferencji i sympozjów organizowanych przez
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytetu Rolniczego im. H. Kołłątaja w Krakowie
w 2018 roku

 

Lp. Temat konferencji Zasięg Termin zgłoszenia udziału Data i miejsce konferencji Nazwisko organizatora lub sekretarza Adres organizatora
1 XIII Konferencja naukowa z cyklu „Żywność XXI wieku” - Żywność a składniki bioaktywne krajowy 15.02.2018 25.09.2018
Kraków
dr hab. inż. Jacek Słupski - przewodniczący komitetu organizacyjnego
dr Iwona Drożdż - sekretarz
Wydział Technologii Żywności,
Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków,
tel. 12 662 47 54; 12 662 47 93
e-mail: zywnoscxxi@pttzm.org
e-mail: jacek.slupski@urk.edu.pl

 

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
helpdesk tel.: 4444
helpdesk e-mail: helpdesk[a]urk.edu.pl
© 2018 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR