toggle menu
Szukaj
WYDZIAŁ
O Wydziale
Władze
Struktura
Pełnomocnicy
Komisje
System jakości kształcenia
Zarządzenia Dziekana
Społeczna Rada Konsultacyjna
Kontakt
KANDYDAT
Rekrutacja
Poznaj nasz wydział
Domy studenckie
Pomoc materialna
Bilety MPK
Oferta sportowa
Zespoły muzyczne
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Szkoła doktorska
Study in English
Studia podyplomowe
Uniwersytet dla młodzieży
Uniwersytet Trzeciego Wieku
STUDENT
Regulamin studiów
Dziekanat
Plany zajęc
Organizacja roku
Program studiów
Studenci z niepełnosprawnością
Erasmus
Prace dyplomowe
Centrum Kultury i Kształcenia Ustawicznego
Samorząd studentów WTŻ
Samorząd doktorantów
Studium Doktoranckie
Sprawy socjalne
Koła Naukowe
Praktyki studenckie
Systemy informatyczne
Biblioteka
Biuro Karier
USOS
Poczta elektroniczna
Akademickie Biuro Karier
ABSOLWENT
Profil Absolwenta
Spotkania Absolwentów
Informacje i oferty współpracy
Centrum Transferu Technologii
Wydarzenia cykliczne
PRACOWNIK
Kariera naukowa
Sprawy socjalne
Sprawy dydaktyczne
Systemy informatyczne
Skład osobowy
USOS
Szkolenia
Intranet
Poczta elektroniczna
BADANIA I NAUKA
Rektorska Komisja ds. etyki badań naukowych z udziałem ludzi
Konferencje
Czasopisma
Publikacje
Kierunki badań
Oferta naukowo-badawcza
Laboratoria i aparatura
Stacje badawcze
Projekty badawcze
Stowarzyszenia naukowe
Centrum Transferu Technologii
Współpraca z otoczeniem
Zespół ds. dobrostanu zwierząt
PROMOCJA
Galeria
Materiały promocyjne
Biuro Promocji i Informacji
Biuletyn Informacyjny
Imprezy cykliczne
Study in English
Wydział
Technologii Żywności
UR
WTŻ
Stowarzyszenia Naukowe
Stowarzyszenia Naukowe
EPNOE - The European Polysaccharide Network of Excellence
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Polskie Stowarzyszenie Dietetyków
Polecamy
Centrum Innowacji oraz Badań Prozdrowotnej i Bezpiecznej Żywności
JUBILEUSZ 50-lecia
Aktualności Wydziałowe
Kalendarz uczelniany
Konferencje
Erasmus
Projekty badawcze
Wydział
Technologii Żywności
Wydział Technologii Żywności
WTŻ
Enable JavaScript to ensure
website accessibility