Prace dyplomowe - informacje
Wzór recenzji pracy dyplomowej
Poniżej znajdują się procedury Wydziałowe wraz z niezbędnymi załącznikami i wzorami dokumentów dotyczące dyplomowania
Procedura Wydziałowa PW-03:
Procedura Wydziałowa PW-04:
- Procedura dyplomowania na studiach II stopnia na Wydziale Technologii Żywności
- Załącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5
- Załącznik 2 - Wymogi redakcyjne pracy dyplomowej
Procedura Wydziałowa PW-05:
- Procedura dyplomowania na studiach I stopnia o profilu praktycznym
- Załącznik 1 - Przykładowa strona tytułowa
- Załącznik 2 - Lista przedmiotów przypisanych do poszczególnych części egzaminu dyplomowego
Procedura Wydziałowa PW-06:
- Procedura dyplomowanie na studiach I stopnia o profilu ogólnoakademickim na Wydziale Technologii Żywności
- Załącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5
Wytyczne przygotowywania prac dyplomowych
Wytyczne do przygotowywania prac dyplomowych
Tips for the preparation of diploma theses
Instrukcja dla studentów - umieszczanie prac w Archiwum Prac Dyplomowych (APD)
Druki do pobrania związane z pracą dyplomową:
Wniosek o zmianę tematu pracy dyplomowej
Podanie o przedłużenie terminu złożenia pracy dyplomowej
Podanie o wydanie dyplomu w języku obcym - studia rozpoczęte po 01.10.2018r.
Podanie o wydanie dyplomu w języku obcym - studia rozpoczęte przed 01.10.2018r.
Formularz zgody na udział w badaniach zawodowych losów absolwenta
Pytania obowiązujące na inżynierskim egzaminie dyplomowym:
Ścieżka dydaktyczna Technologia Żywności
Ścieżka dydaktyczna Żywienie Człowieka
Ścieżka dydaktyczna Biotechnologia Żywności
Kierunek Technologia Żywności - studia niestacjonarne
Kierunek Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Kierunek Browarnictwo i Słodownictwo
Kierunek Browarnictwo i Słodownictwo w roku akad. 2022/2023