toggle menu
Szukaj
A
A
A
A
WYDZIAŁ
O Wydziale
Władze
Struktura
Pełnomocnicy
Komisje
Procedury
System jakości kształcenia
Zarządzenia Dziekana
Kontakt
KANDYDAT
Rekrutacja
Domy studenckie
Pomoc materialna
Bilety MPK
Oferta sportowa
Zespoły muzyczne
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia III stopnia
Study in English
Studia podyplomowe
Uniwersytet dla młodzieży
Uniwersytet Trzeciego Wieku
STUDENT
Dziekanat
Plany zajęc
Organizacja roku
Program studiów
Studenci niepełnosprawni
Erasmus
Prace dyplomowe
Centrum Kultury i Kształcenia Ustawicznego
Samorząd studentów WTŻ
Samorząd doktorantów
Studium Doktoranckie
Sprawy socjalne
Koła Naukowe
Praktyki studenckie
Systemy informatyczne
Biblioteka
Biuro Karier
USOS
Poczta elektroniczna
ABSOLWENT
Profil Absolwenta
Spotkania Absolwentów
Informacje i oferty współpracy
Centrum Transferu Technologii
Wydarzenia cykliczne
PRACOWNIK
Kariera naukowa
Sprawy socjalne
Sprawy dydaktyczne
Systemy informatyczne
Skład osobowy
USOS
Szkolenia
Intranet
Poczta elektroniczna
BADANIA I NAUKA
Konferencje
Czasopisma
Publikacje
Kierunki badań
Oferta naukowo-badawcza
Laboratoria i aparatura
Stacje badawcze
Projekty badawcze
Stowarzyszenia naukowe
Centrum Transferu Technologii
PROMOCJA
Galeria
Materiały promocyjne
Biuro Promocji i Informacji
Biuletyn Informacyjny
Imprezy cykliczne
Study in English
Wydział
Technologii Żywności
UR
WTŻ
Zarządzenia Dziekana
Zarządzenia Dziekana
Zarządzenie nr 5/2020 Dziekana Wydziału Technologii Żywności z dnia 17 września 2020r.
Załącznik do zarządzenia(nr 5/2020).
Polecamy
Aktualności Wydziałowe
Kalendarz uczelniany
Konferencje
Erasmus
Projekty badawcze
Wydział
Technologii Żywności
Wydział Technologii Żywności
WTŻ
PL
EN
Redaktor
strony:
inż. Michał Bartyzel