Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
telefon: 12 662 47 61
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr hab. inż. Anna Ptaszek, prof. URK
profesor uczelni
Dyrektor Centrum Innowacji oraz Badań Prozdrowotnej i Bezpiecznej Żywności
Kierownik Katedry
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.120
telefon: 12 662 47 61
e-mail: anna.ptaszek[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

prof. dr hab. inż. Mariusz Witczak
profesor
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.7
telefon: 12 662 48 35
e-mail: mariusz.witczak[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr hab. inż. Marcin Łukasiewicz, prof. URK
profesor uczelni
Koordynator dyscypliny: technologia żywności i żywienia
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 1.28
telefon: 12 662 48 37, kom. 798 825 56
e-mail: marcin.lukasiewicz[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr hab. inż. Teresa Witczak, prof. URK
profesor uczelni
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.7
telefon: 12 662 48 35
e-mail: teresa.witczak[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Urszula Goik
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.5
telefon: 12 662 47 62
e-mail: urszula.goik[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Grzegorz Kowalski
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.6
telefon: 12 662 47 62
e-mail: grzegorz.kowalski[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Joanna Kruk
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.143
telefon: 12 662 47 68
e-mail: joanna.kruk[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr Marta Liszka-Skoczylas
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.5
telefon: 12 662 47 62
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Anna Stępień
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.6
telefon: 12 662 47 62
e-mail: anna.stepien[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Daniel Żmudziński
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 04
telefon: 12 662 47 62
e-mail: daniel.zmudzinski[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

mgr inż. Michał Pancerz
asystent
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.4
telefon: 12 662 47 62
e-mail: michal.pancerz[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

mgr inż. Agata Bednarz
starszy specjalista naukowo-techniczny
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.119
telefon: 12 662 47 63
e-mail: agata.bednarz[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

mgr inż. Kacper Kaczmarczyk
specjalista naukowo-techniczny
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.143
telefon: 12 662 47 68
e-mail: kacper.kaczmarczyk[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

inż. Marcin Czader
starszy specjalista naukowo-techniczny
Wydział Technologii Żywności
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.119
telefon: 12 662 47 63
e-mail: marcin.czader[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
Katedra Analizy i Oceny Jakości ŻywnościKatedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii ŻywnościKatedra ChemiiKatedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu SpożywczegoKatedra Przetwórstwa Produktów ZwierzęcychKatedra Technologii Fermentacji i MikrobiologiiKatedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny ŻywieniaKatedra Technologii Węglowodanów i Przetwórstwa ZbóżKatedra Żywienia Człowieka i Dietetyki