Rada Dyscypliny

aktualizacja – 23 luty 2022

RADA DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA

UNIWERSYTETU ROLNICZEGO IM. HUGONA KOŁŁĄTAJA W KRAKOWIE

 

 skład:

 

dr hab. inż. Marcin Łukasiewicz, prof. URK - Przewodniczący rady dyscypliny

prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

prof. dr hab. Aleksandra Duda-Chodak

prof. dr hab. inż. Agnieszka Filipiak-Florkiewicz

prof. dr hab. inż. Lesław Juszczak

prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć

prof. dr hab. Renata Kostogrys

prof. dr hab. inż. Teresa Leszczyńska

prof. dr hab. inż. Władysław Migdał

prof. dr hab. inż. Paweł Satora

prof. dr hab. inż. Krzysztof Surówka

dr hab. inż. Emilia Bernaś profesor URK

dr hab. inż. Magdalena Franczyk-Żarów profesor URK

dr hab. inż. Dorota Gałkowska profesor URK

dr hab. inż. Dorota Gumul profesor URK

dr hab. Karen Khachatryan profesor URK

dr hab. inż. Magdalena Krystyjan profesor URK

dr inż. Paulina Pająk profesor URK

dr hab. inż. Sławomir Pietrzyk profesor URK

dr hab. inż. Marek Sady profesor URK

dr hab. inż. Bożena Stodolak profesor URK

dr hab. Magdalena Surma profesor URK

dr hab. inż. Joanna Tkaczewska profesor URK

dr hab. Agnieszka Wikiera profesor URK

dr inż. Marzena Zając profesor URK

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2022 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK