Prodziekani

Prodziekan Wydziału ds. Dydaktycznych i Studenckich
Kierunki: Dietetyka, Towaroznawstwo, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, Browarnictwo i Słodownictwo



dr hab. Aleksandra Duda-Chodak, prof. UR

adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
telefon: +48 12 6662 47 51, +48 12 662 47 92
e-mail: aleksandra.duda-chodak[a]urk.edu.pl
Pokój: 1-29
Godziny przyjęć: środa 9.00-10.00

 

Prodziekan Wydziału ds. Dydaktycznych i Studenckich
Kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka



Prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
telefon: +48 12 6662 48 03
e-mail: rtdomaga[a]cyf-kr.edu.pl
Pokój: 1-29
Godziny przyjęć: poniedziałek 9.00-10.00, piątek 12.30-13.30

 

Koordynator Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia


Dr hab. inż. Marcin Łukasiewicz

adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
telefon: +48 12 6662 47 94
e-mail: marcin.lukaseiwicz[a]urk.edu.pl
Pokój: 1-28
Godziny przyjęć: wtorek 8.00-10.00,
 
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
© 2019 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR