Biuro Rekrutacji Wydziału Technologii Żywności:
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia
stacjonarne I stopnia
dla kierunków:
· Technologia Żywności i Żywienie Człowieka,
· Dietetyka,
· Browarnictwo i Słodownictwo
na rok akademicki 2022/ 2023:
Przewodnicząca Zespołu Rekrutacyjnego: prof. dr hab. Aleksandra Duda-Chodak
Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: dr inż. Katarzyna Drzewowska
Sekretarz Komisji na kierunku Dietetyka: dr inż. Magda Filipczak-Fiutak
Sekretarz Komisji na kierunku Browarnictwo i Słodownictwo: mgr inż. Wiktoria Grzebieniarz
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne I stopnia:
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21
Dyżury telefoniczne: poniedziałek - piątek 10.00-12.00
tel.: 690 347 180
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl