Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna - studia niestacjonarne

Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:

14 2490 0018 1100 0009 9990 0702

Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu 

wtzyw@urk.edu.pl, z podaniem danych osobowych kandydata 

 

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia  

niestacjonarne I i II stopnia dla kierunków:

  • Dietetyka
  • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  • Gastronomia i catering dietetyczny

 

na rok akademicki 2024/2025 (od semestru zimowego):

 

Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego na kierunkach Dietetyka, Gastronomia i catering dietetyczny: prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć

Sekretarz Komisji na kierunku Dietetyka – II stopień: dr inż. Paulina Guzik

Sekretarz Komisji na kierunku Gastronomia i catering dietetyczny – I stopień: mgr inż. Klaudia Kawa

 

Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – I stopień : mgr inż. Klaudia Kawa

Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – II stopień : dr inż. Paulina Guzik

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne I i II stopnia:

ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2024)

tel.: 539 608 601

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

 

Dokumenty będą przyjmowane w pokoju: 1.26

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK