Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna - studia niestacjonarne
 
 

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia

NIESTACJONARNE I STOPNIA

dla kierunku:

Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

 

na rok akademicki 2022/ 2023:

 

Przewodnicząca Zespołu Rekrutacyjnego: prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć   (w okresie urlopu przewodniczącej:  prof. dr hab. Jacek Domagała)

Sekretarz Komisji:  dr inż. Anna Areczuk

Członek Komisji : mgr inż. Aleksandra Drążek

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne I stopnia:

ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek - piątek 10.00-12.00

tel.: 539 608 661

 
 
 

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia

NIESTACJONARNE II STOPNIA

dla kierunków:

Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Dietetyka

 

na rok akademicki 2022/ 2023:

 

Przewodnicząca Zespołu Rekrutacyjnego: prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć   (w okresie urlopu przewodniczącej:  prof. dr hab. Jacek Domagała)

Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka:  mgr inż. Aleksandra Drążek

Sekretarz Komisji na kierunku Dietetyka: dr inż. Anna Areczuk

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne I stopnia:

ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek - piątek 10.00-12.00

tel.: 539 608 661

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

 
 
 
Regulamin rekrutacji 
Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2022 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK