Lipiec 2021
Udostępnij:

Zapraszamy na nowy kierunek studiów stacjonarnych II stopnia Food Engineering (w j. angielskim)


Zapraszamy na nowy kierunek studiów stacjonarnych II stopnia Food Engineering (w j. angielskim) na Wydziale Technologii Żywności absolwentów, którzy uzyskali dyplom z tytułem zawodowym inżyniera na kierunkach: Technologia żywności i żywienie człowieka, Browarnictwo i słodownictwo, Bioinżynieria produkcji żywności, Inżynieria chemiczna, Inżynieria procesowa, Inżynieria chemiczna i procesowa, Technologia chemiczna, Nanotechnologia, Inżynieria biochemiczna, Technologia biochemiczna, Biotechnologia (w tym Biotechnologia przemysłowa lub Biotechnologia żywności), Inżynieria mechaniczna, Inżynieria mechatroniczna i Agroinżynieria.   

Poinformujcie również swoich znajomych!

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
© 2021 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR