Studia niestacjonarne

 

Programy studiów (w roku akademickim 2023/24) – studia niestacjonarne
Kierunek studiów

Program studiów

Technologia Żywności
i Żywienie Człowieka – studia I stopnia

I i II roku w roku akad. 2023/2024 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2971655

III i IV roku w roku akad. 2023/2024 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2203066

Technologia Żywności
i Żywienie Człowieka – studia II stopnia

I i II roku w roku akad. 2023/2024 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2944602

Dietetyka – studia II stopnia

I i II roku w roku akad. 2023/2024 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2944609

Gastronomia i Catering Dietetyczny – studia I stopnia

 I roku w roku akad. 2023/2024 - Program

 

   Aktualizacje sylabusów przedmiotów: https://bip.malopolska.pl/urkrakow,m,308184,programy-studiow.html

 

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK