Studia stacjonarne

 Programy studiów (w roku akademickim 2022/23)

Kierunek

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

II rok
II stopień

Technologia Żywności
i Żywienie Człowieka

 pobierz pobierz pobierz  pobierz  pobierz  pobierz
Dietetyka
 pobierz  pobierz  pobierz  pobierz pobierz   pobierz

Browarnictwo
i Słodownictwo

 pobierz  pobierz  pobierz pobierz    
Food Engineering         pobierz  
Food Processing, Safety and Quality pobierz          

 

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK