Studia stacjonarne

 Programy studiów (w roku akademickim 2021/22)

Kierunek/Ścieżka dydaktyczna

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

II rok
II stopień

Technologia Żywności i Żywienie Człowieka/Technologia Żywności
 pobierz pobierz pobierz  pobierz  pobierz  pobierz
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka/Żywienie Człowieka
 pobierz  pobierz  pobierz  pobierz    
 Technologia Żywności i Żywienie Człowieka/Biotechnologia Żywności       pobierz    
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
       pobierz    
Dietetyka pobierz pobierz  pobierz pobierz  pobierz pobierz
Browarnictwo i Słodownictwo
 pobierz pobierz pobierz  pobierz    
Food Engineering
         pobierz  

 

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2022 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK