Studia stacjonarne

 Programy studiów

Kierunek / Specjalność

I rok

II rok

III rok

IV rok

I rok
II stopień

II rok
II stopień

Technologia Żywności
Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz
Żywienie Człowieka
  Pobierz Pobierz Pobierz  Pobierz Pobierz
Bioinżynieria i Bioprocesy
      Pobierz    
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
  Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz Pobierz
Dietetyka   Pobierz Pobierz  Pobierz Pobierz  Pobierz 
Browarnictwo i Słodownictwo
  Pobierz Pobierz      
Biotechnologia Żywności
  Pobierz        

 

Wykaz elektywów dla studiów stacjonarnych I stopnia:

Wykaz elektywów dla studiów stacjonarnych II stopnia:

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
© 2019 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR