Opiekunowie roku
Opiekunowie I roku
technologia żywności i żywienie człowieka – dr Anna Wisła-Świder, prof. URK
Katedra Chemii
pokój nr: 1.22
telefon: 12 662 47 69
e-mail: anna.wisla-swider[a]urk.edu.pl
dietetyka – dr hab. Paweł Szlachcic, prof. URK
Katedra Chemii
pokój nr: 1.51/1
telefon: 12 662 40 54
e-mail: pawel.szlachcic[a]urk.edu.pl
browarnictwo i słodownictwo – dr inż. Marek Zdaniewicz, prof. URK
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
pokój nr: 1.4
telefon: 12 662 47 91
e-mail: marek.zdaniewicz[a]urk.edu.pl
gastronomia i catering dietetyczny – dr inż. Radosława Skoczeń-Słupska
Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia
pokój nr: 1.85
telefon: 12 662 48 29
e-mail: radoslawa.slupska[a]urk.eud.pl
Opiekun II roku (wszystkie kierunki studiów) – dr inż. Magda Filipczak-Fiutak
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
pokój nr: 0.96
telefon: 12 662 48 04
e-mail: magda.filipczak-fiutak[a]urk.edu.pl
Opiekun III roku (wszystkie kierunki studiów) – dr hab. inż. Paweł Ptaszek, prof. URK
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
pokój nr: 0.3
telefon: 12 662 48 36
e-mail: pawel.ptaszek@urk.edu.pl
technologia żywności i żywienie człowieka – dr Anna Wisła-Świder, prof. URK
Katedra Chemii
pokój nr: 1.22
telefon: 12 662 47 69
e-mail: anna.wisla-swider[a]urk.edu.pl
dietetyka – dr hab. Paweł Szlachcic, prof. URK
Katedra Chemii
pokój nr: 1.51/1
telefon: 12 662 40 54
e-mail: pawel.szlachcic[a]urk.edu.pl
browarnictwo i słodownictwo – dr inż. Marek Zdaniewicz, prof. URK
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
pokój nr: 1.4
telefon: 12 662 47 91
e-mail: marek.zdaniewicz[a]urk.edu.pl
gastronomia i catering dietetyczny – dr inż. Radosława Skoczeń-Słupska
Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia
pokój nr: 1.85
telefon: 12 662 48 29
e-mail: radoslawa.slupska[a]urk.eud.pl
Opiekun II roku (wszystkie kierunki studiów) – dr inż. Magda Filipczak-Fiutak
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
pokój nr: 0.96
telefon: 12 662 48 04
e-mail: magda.filipczak-fiutak[a]urk.edu.pl
Opiekun III roku (wszystkie kierunki studiów) – dr hab. inż. Paweł Ptaszek, prof. URK
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
pokój nr: 0.3
telefon: 12 662 48 36
e-mail: pawel.ptaszek@urk.edu.pl