Konferencje - archiwum

 

Archiwalne konferencje i sympozja organizowane przez
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytetu Rolniczego im. H. Kołłątaja w Krakowie

 

Lp. Temat konferencji Zasięg Termin zgłoszenia udziału Data i miejsce konferencji Nazwisko organizatora lub sekretarza Adres organizatora
1 XIV Konferencja Naukowa Żywność XXI wieku "Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta" Krajowa 27.03.2020  17-18.09.2020

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski

Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

 
 Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków,
Tel: +48 012 662 47 47,
+48 012 662 48 27
zywnoscxxi@pttzm.org
2 TRENDS IN ANIMAL PRODUCTS PROCESSING.  FROM FIELD TO FORK międzynarodowy 28.02.2019 30-31.05.2019
Kraków

Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych

Wydział Technologii Żywności Dr inż.

Marzena Zając - sekretarz

Ul. Balicka 122
30-149 Kraków
Tel. 12 662 4786,
501 021 681

 

 

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2022 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK