Lipiec 2024
Udostępnij:

ZAPRASZAMY DO STUDIOWANIA NA WYDZIALE TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI


Serdecznie zapraszamy do rekrutacji: https://irk.urk.edu.pl/pl/

 

Czy wiecie, że tylko na naszym Wydziale studenci I roku podczas zajęć z chemii będą mieli możliwość realizacji wybranych doświadczeń w laboratorium wirtualnym (symulator VR)? Więcej szczegółów tutaj (https://wtz.urk.edu.pl/aktualnosci.html/13155)

 

Od 1 października 2024 r. oferujemy możliwość rozpoczęcia studiów na kierunkach:

 

Studia stacjonarne I stopnia (inżynierskie, 7-semestralne)

- technologia żywności i żywienie człowieka

- dietetyka

- browarnictwo i słodownictwo (profil praktyczny)

- gastronomia i catering dietetyczny

- food processing, safety and quality (w j. angielskim)

 

Studia niestacjonarne I stopnia (inżynierskie, 7-semestralne)

- technologia żywności i żywienie człowieka

- gastronomia i catering dietetyczny

 

Studia niestacjonarne II stopnia (magisterskie):

- technologia żywności i żywienie człowieka (3-semestralne)

- dietetyka (3-semestralne)

 

Studia stacjonarne II stopnia (magisterskie):

- food engineering (3-semestralne, w j. angielskim)

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2024 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK