Marzec 2024
Udostępnij:

DZIEŃ OTWARTY UNIWERSYTETU ROLNICZEGO W KRAKOWIE


Powitaj wiosnę z Wydziałem Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie!


Wydział Technologii Żywności zaprasza na Dzień Otwarty w pierwszy dzień wiosny, tj. 21 marca w godzinach od 12:00 do 15:00. Z przyjemnością będziemy gościć Was, przyszłych Studentów, w salach wykładowych oraz laboratoryjnych Wydziału.

NatURalnie fantastyczni Studenci z chęcią oprowadzą Was po korytarzach Wydziału oraz podzielą się wiedzą i ciekawostkami na temat studiów.

Program, harmonogram warsztatów i/lub wykładów oraz szczegółowe informacje na temat Dnia Otwartego: https://urk.edu.pl/index/site/3355/1085

 

Transmisja na żywo wybranych wykładów w ramach dni otwartych na WTŻ – zapraszamy do udziału!

Wykład 1: „Żywność na przestrzeni wieków – jak pozyskiwano żywność?" Prowadzący: dr hab. inż. Wiktor Berski, prof. URK

21 marca 2024, 11.45 - 12.45, Transmisja on-line będzie dostępna pod adresem: https://youtube.com/live/0A1HwdG5ors?feature=share

 

Wykład 2:  „Kontrola łaknienia - co jeść w trakcie stosowania diety redukcyjnej, aby nie odczuwać głodu?"  Prowadzący: mgr inż. Marta Kotuła

21 marca 2024, 14.20 – 15.20, Transmisja on-line będzie dostępna pod adresem: https://youtube.com/live/CgY7uEHRYzk?feature=share

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK