Procedury
Procedury ogólne
Procedura Ogólna PO-01: Opracowywanie, aktualizacja i doskonalenie procedur Uczelnianego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia (USZJK)
Procedura Ogólna PO-02: Zgłaszanie potrzeb wprowadzenia zmian w dokumentach Uczelnianego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia (USZJK)
Zarządzenie Nr 103/2022 Rektora Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie z dnia 21 pażdziernika 2022 roku w sprawie wprowadzenia procedury ogólnej Uczelnianego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia (USZJK) dotyczącej hospitacji zajęć dydaktycznych
Procedura Ogólna PO-03: Hospitacje zajęć dydaktycznych
załącznik nr 1 do procedury ogólnej PO-03: Ramowy plan hospitacji zajęć dydaktycznych - (wersja edytowalna)
załącznik nr 2 do procedury ogólnej PO-03: Protokół z hospitacji zajęć dydaktycznych - (wersja edytowalna)
załącznik nr 3 do procedury ogólnej PO-03: Zbiorczy raport z hospitacji zajęć dydaktycznych - (wersja edytowalna)
Procedury Wydziałowe
Procedura Wydziałowa PW-01 (uchylona - obowiązuje Zarządzenie Rektora nr 103/2022 z dnia 21.10.2022 r.):
Załącznik 1 - Ramowy program hospitacji
Załącznik 2 - Protokół hospitacji - (wersja edytowalna)
Procedura Wydziałowa PW-02
Procedura organizacji, realizacji i zaliczania praktyk zawodowych
Załącznik 1 - Oświadczenie studenta
Załącznik 2 - Ramowy program praktyk
Załącznik 3 - Podanie o praktykę
Załącznik 6 - Dziennik praktyki
Załącznik 7 - Sprawozdanie końcowe z praktyki
Załącznik 8 - Podanie o zaliczenie praktyki
Procedura Wydziałowa PW-03
Procedura zgłaszania i zatwierdzania tytułów prac dyplomowych na WTŻ
Procedura Wydziałowa PW-04
Procedura dyplomowania na studiach II stopnia na Wydziale Technologii Żywności
Załącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5 - (wersja edytowalna)
Załącznik 2 - Wymogi redakcyjne pracy dyplomowej
Procedura Wydziałowa PW-05
Procedura dyplomowania na studiach I stopnia o profilu praktycznym
Załącznik 1 - Przykładowa strona tytułowa
Załącznik 2 - Lista przedmiotów przypisanych do poszczególnych części egzaminu dyplomowego
Procedura Wydziałowa PW-06
Załącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5
Procedura Wydziałowa PW-07
Procedura Indywidualnej Organizacji Studiów (IOS) na Wydziale Technologii Żywności
Procedura Wydziałowa PW-08
Procedura oceny bazy dydaktycznej Wydziału Technologii Żywności
Załącznik 1 - Formularz oceny bazy dydaktycznej
Procedura Wydziałowa PW-09
Załącznik 1 - Wzór sylabusa - (wersja edytowalna)
Załącznik 2 - Wniosek o zatwierdzenie szczegółowego programu nowego przedmiotu do wyboru - (wersja edytowalna)
Załącznik 3 - Wniosek o zmianę koordynatora przedmiotu - (wersja edytowalna)
Załącznik 4 - Wniosek o modyfikację/aktualizację szczegółowego programu przedmiotu - (wersja edytowalna)
Procedura Wydziałowa PW-10
Procedura ewaluacji osiągania zakładanych efektów uczenia się na Wydziale Technologii Żywności
Załącznik 1 - Formularz ewaluacji realizacji efektów uczenia się dla modułu/przedmiotu
Załącznik 2 - Formularz weryfikacji procesu dyplomowania
Procedura Wydziałowa PW-11
Procedura rozwiązywania sytuacji konfliktowych na Wydziale Technologii Żywności
Procedura Wydziałowa PW-12
Procedura Wydziałowa PW-13
Załącznik 1 - Kwestionariusz ankiety „Ocena studiowania”
Procedura Wydziałowa PW-14
Załącznik 1 - Wniosek o wyrażenie zgody na przeniesienie i uznanie efektów uczenia się przy uzyskaniu wpisu warunkowego lub powtarzania - (wersja edytowalna)
Załącznik 2 - Wniosek o wyrażenie zgody na zmianę formy studiów / wznowienie studiów - (wersja edytowalna)