Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Procedury ogólne

ikona plików pdfZarządzenie Nr 170/2021 Rektora Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie z dnia 9 listopada 2021 roku w sprawie wprowadzenia procedur ogólnych dotyczących postępowania z dokumentami Uczelnianego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia (USZJK)

 ikona plików pdfProcedura Ogólna PO-01: Opracowywanie, aktualizacja i doskonalenie procedur Uczelnianego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia (USZJK)

 ikona plików pdfProcedura Ogólna PO-02: Zgłaszanie potrzeb wprowadzenia zmian w dokumentach Uczelnianego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia (USZJK)

 Zarządzenie Nr 103/2022 Rektora Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie z dnia 21 pażdziernika 2022 roku w sprawie wprowadzenia procedury ogólnej Uczelnianego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia (USZJK) dotyczącej hospitacji zajęć dydaktycznych

ikona plików pdf Procedura Ogólna PO-03: Hospitacje zajęć dydaktycznych

ikona plików pdfzałącznik nr 1 do procedury ogólnej PO-03: Ramowy plan hospitacji zajęć dydaktycznych - (wersja edytowalna)

ikona plików pdfzałącznik nr 2 do procedury ogólnej PO-03: Protokół z hospitacji zajęć dydaktycznych - (wersja edytowalna)

ikona plików pdfzałącznik nr 3 do procedury ogólnej PO-03: Zbiorczy raport z hospitacji zajęć dydaktycznych - (wersja edytowalna) 

 

Procedury Wydziałowe

Procedura Wydziałowa PW-01 (uchylona - obowiązuje Zarządzenie Rektora nr 103/2022 z dnia 21.10.2022 r.):

ikona plików pdfProcedura hospitacji

ikona plików pdfZałącznik 1 - Ramowy program hospitacji

ikona plików pdfZałącznik 2 - Protokół hospitacji - (wersja edytowalna)

Procedura Wydziałowa PW-02

ikona plików pdfProcedura organizacji, realizacji i zaliczania praktyk zawodowych

ikona plików pdfZałącznik 1 - Oświadczenie studenta

ikona plików pdfZałącznik 2 - Ramowy program praktyk

ikona plików pdfZałącznik 3 - Podanie o praktykę

ikona plików pdfZałącznik 4 - Plan praktyki

ikona plików pdfZałącznik 5 - Porozumienie

ikona plików pdfZałącznik 6 - Dziennik praktyki

ikona plików pdfZałącznik 7 - Sprawozdanie końcowe z praktyki

ikona plików pdfZałącznik 8 - Podanie o zaliczenie praktyki

ikona plików pdfZałącznik 9 - Ankieta

Procedura Wydziałowa PW-03

ikona plików pdfProcedura zgłaszania i zatwierdzania tytułów prac dyplomowych na WTŻ

Procedura Wydziałowa PW-04

ikona plików pdfProcedura dyplomowania na studiach II stopnia na Wydziale Technologii Żywności 

ikona plików pdfZałącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5 - (wersja edytowalna)

ikona plików pdfZałącznik 2 - Wymogi redakcyjne pracy dyplomowej

Procedura Wydziałowa PW-05

ikona plików pdfProcedura dyplomowania na studiach I stopnia o profilu praktycznym

ikona plików pdfZałącznik 1 - Przykładowa strona tytułowa

ikona plików pdfZałącznik 2 - Lista przedmiotów przypisanych do poszczególnych części egzaminu dyplomowego

Procedura Wydziałowa PW-06

ikona plików pdfProcedura dyplomowanie na studiach I stopnia o profilu ogólnoakademickim na Wydziale Technologii Żywności

ikona plików pdfZałącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5

Procedura Wydziałowa PW-07

ikona plików pdfProcedura Indywidualnej Organizacji Studiów (IOS) na Wydziale Technologii Żywności

ikona plików pdfZałącznik 1 - Wniosek o IOS

Procedura Wydziałowa PW-08

ikona plików pdfProcedura oceny bazy dydaktycznej Wydziału Technologii Żywności

ikona plików pdfZałącznik 1 - Formularz oceny bazy dydaktycznej

Procedura Wydziałowa PW-09

ikona plików pdfProcedura zgłaszania, modyfikacji i zatwierdzania  szczegółowych programów przedmiotów na kierunkach studiów realizowanych na Wydziale Technologii Żywności

ikona plików pdfZałącznik 1 - Wzór sylabusa - (wersja edytowalna

ikona plików pdfZałącznik 2 - Wniosek o zatwierdzenie szczegółowego programu nowego przedmiotu do wyboru - (wersja edytowalna)

ikona plików pdfZałącznik 3 - Wniosek o zmianę koordynatora przedmiotu - (wersja edytowalna)

ikona plików pdfZałącznik 4 - Wniosek o modyfikację/aktualizację szczegółowego programu przedmiotu - (wersja edytowalna)

Procedura Wydziałowa PW-10

ikona plików pdfProcedura ewaluacji osiągania zakładanych efektów uczenia się na Wydziale Technologii Żywności

ikona plików pdfZałącznik 1 - Formularz ewaluacji realizacji efektów uczenia się dla modułu/przedmiotu

ikona plików pdfZałącznik 2 - Formularz weryfikacji procesu dyplomowania

Procedura Wydziałowa PW-11

ikona plików pdfProcedura rozwiązywania sytuacji konfliktowych na Wydziale Technologii Żywności 

Procedura Wydziałowa PW-12

ikona plików pdfProcedura przeprowadzania i weryfikacji wyników dokonywanej przez studentów oceny zajęć dydaktycznych (OZD) realizowanych na Wydziale Technologii Żywności

Procedura Wydziałowa PW-13

ikona plików pdfProcedura przeprowadzania i weryfikacji wyników ankietowego badania opinii absolwentów na temat jakości kształcenia na Wydziale Technologii Żywności 

ikona plików pdfZałącznik 1 - Kwestionariusz ankiety „Ocena studiowania”

Procedura Wydziałowa PW-14

ikona plików pdfPrzenoszenie i uznawanie osiągnięć na podstawie przedmiotów zrealizowanych w toku studiów na Wydziale Technologii Żywności, Uniwersytecie Rolniczym lub w innej uczelni

ikona plików pdfZałącznik 1 - Wniosek o wyrażenie zgody na  przeniesienie i uznanie efektów uczenia się przy uzyskaniu wpisu warunkowego lub powtarzania - (wersja edytowalna)

ikona plików pdfZałącznik 2 - Wniosek o wyrażenie zgody na zmianę formy studiów / wznowienie studiów - (wersja edytowalna)