Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
Filtruj aktualności
Filtruj po latach:
Wyczyść filtrowanie
Filtruj
2022
Filtruj
2023
Filtruj
2024
Filtruj
2025
X
Filtruj po kategorii:
Wszystkie
Konkursy
Badania
Wydarzenia
Informacja
Erasmus
Szkolenia
19
MAJ
Informacja
19.05.2025
Żonkilowy Dzień, 20 maja, kwesta na URK, „Pola Nadziei"
16
MAJ
Informacja
Wydarzenia
16.05.2025
Seminarium pt. „Wzmocnienie potencjału badawczego Uczelni poprzez zakup wysokopolowego spektrometru NMR oraz generatora ciekłego azotu"
16
MAJ
Informacja
Wydarzenia
16.05.2025
Webinarium z cyklu „NatURalna porcja wiedzy na śniadanie” 19.05.2025 r. - ZAPROSZENIE!
16
MAJ
Informacja
Wydarzenia
16.05.2025
Zaproszenie na szkolenie informacyjne „Obszar Widening w programie Horyzont Europa”
23
KWI
Informacja
Wydarzenia
23.04.2025
Seminarium Maj 2025- Dr Matej Pospiech
22
KWI
Informacja
Wydarzenia
22.04.2025
Seminarium Wydziału Technologii Żywności
Poprzednia
1
2
3
...
5
Następna