Zaproszenie na Seminarium Wydziałowe

Zaproszenie na Seminarium Wydziałowe!
📅 25 czerwca 2025 r. (środa)
🕙 godz. 10:00–11:30
📍 sala 1.35, ul. Balicka 122
Serdecznie zapraszamy wszystkich pracowników, doktorantów i studentów na seminarium Wydziału Technologii Żywności, podczas którego zaprezentowane zostaną dwa niezwykle ciekawe wystąpienia:
W programie:
🔹 dr Łukasz Byczyński
„Właściwości i potencjalne zastosowania mikroglonów w technologii żywności”
(prelekcja główna)
🔹 dr hab. inż. Paweł Ptaszek, prof. URK
„Z powrotem na Wydziale: relacja z jednostek badawczych w Szwajcarii, Holandii i Chinach”
Wykład otwierający nowy cykl:
„Z powrotem na Wydziale – relacje z naukowych podróży”
Nowa inicjatywa to szansa, by dzielić się doświadczeniami z wyjazdów naukowych: staży, badań i wizyt studyjnych, i wzajemnie się inspirować do odkrywania świata nauki poza granicami kraju.
Zapiszcie tę datę – będzie inspirująco i ciekawie!
Do zobaczenia!