Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Zaproszenie na Seminarium Wydziałowe

Zaproszenie na seminarium wydziałowe

Zaproszenie na Seminarium Wydziałowe!

📅 25 czerwca 2025 r. (środa)
🕙 godz. 10:00–11:30
📍 sala 1.35, ul. Balicka 122

Serdecznie zapraszamy wszystkich pracowników, doktorantów i studentów na seminarium Wydziału Technologii Żywności, podczas którego zaprezentowane zostaną dwa niezwykle ciekawe wystąpienia:


W programie:

🔹 dr Łukasz Byczyński
„Właściwości i potencjalne zastosowania mikroglonów w technologii żywności”
(prelekcja główna)

🔹 dr hab. inż. Paweł Ptaszek, prof. URK
„Z powrotem na Wydziale: relacja z jednostek badawczych w Szwajcarii, Holandii i Chinach”
Wykład otwierający nowy cykl:
„Z powrotem na Wydziale – relacje z naukowych podróży”


Nowa inicjatywa to szansa, by dzielić się doświadczeniami z wyjazdów naukowych: staży, badań i wizyt studyjnych, i wzajemnie się inspirować do odkrywania świata nauki poza granicami kraju.

Zapiszcie tę datę – będzie inspirująco i ciekawie!
Do zobaczenia!

Galeria zdjęć