Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
27.09.2021
Zapraszamy na krótką lekcję historii WTŻ.
22.09.2021
Inauguracja Roku Akademickiego
18.08.2021
NOWE POROZUMIENIA O WSPÓŁPRACY NA WTŻ!
23.07.2021
NOWY PROJEKT MIĘDZYNARODOWY NA WYDZIALE TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
23.07.2021
DRUGI NABÓR NA STUDIA NA ROK AKAD. 2021/2022
13.07.2021
Zapraszamy na nowy kierunek studiów stacjonarnych II stopnia Food Engineering (w j. angielskim)
07.07.2021
Uroczystość wmurowania aktu erekcyjnego pod budowę Centrum Innowacji oraz Badań Prozdrowotnej i Bezpiecznej Żywności
29.06.2021
Międzynarodowa konferencja naukowa ‘Cultural Heritage 2021’ podsumowująca projekt NAWA
01.06.2021
Zasady sanitarne - Covid19
Poprzednia
1
...
9
10
11
...
21
Następna