Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
13.07.2023
KOMUNIKAT O PUBLICZNEJ OBRONIE ROZPRAWY DOKTORSKIEJ
03.07.2023
III PRYWATNE LO W KRAKOWIE I ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH NR 2 W KRAKOWIE PARTNERAMI URK
03.07.2023
RUSZYŁY ZAPISY NA NOWE STUDIA PODYPLOMOWE PN. "BEZPIECZEŃSTWO SUPLEMENTÓW DIETY ORAZ ŻYWNOŚCI WZBOGACONEJ I SPECJALNEGO PRZEZNACZENIA"
30.06.2023
Wyniki - Konkurs na stypendium naukowe w ramach projektu pt. Nowe strategie zastępowania konwencjonalnego azotynu sodu w produktach mięsnych przy użyciu różnych donorów tlenku azotu”,
29.06.2023
EXPO Prezentacja Technologii podczas Jubileuszu 70-lecia Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie
21.06.2023
Nominacja w akcji COST CA21149 dla pracownika Wydziału
20.06.2023
Warsztaty Żywieniowe dla Nauczycieli Szkół Podstawowych
13.06.2023
Uniwersytet Rolniczy będzie współpracować z Uniwersytetem Pedagogicznym w Krakowie
07.06.2023
Szkolenie z obsługi Defibrylatora AED
1
2
3
...
21
Następna