Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
26.04.2021
Dodatkowy termin składania wniosków
26.04.2021
Erasmus+
16.04.2021
Osobowość Roku w Kategorii Nauka
26.03.2021
„INNOWACJE 2021”
18.02.2021
II TURA REKRUTACJI
12.02.2021
.
09.02.2021
Zasady udziału w egzaminie na WTŻ
03.02.2021
Organizacja roku akademickiego dla studentów Wydziału Technologii Żywności
02.02.2021
Dyżury Komisji Rekrutacyjnej
Poprzednia
1
...
10
11
12
...
21
Następna