Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
05.01.2022
Kredki zamiast kwiatów
20.12.2021
ANKIETY!!! - WAŻNE
10.12.2021
Forum Konsumenckie EIT Food „Budujemy zaufanie do żywności”
26.11.2021
Nowy projekt PRELUDIUM dla doktorantki Wydziału Technologii Żywności
24.11.2021
Lista TOP 2% w 2021
27.10.2021
MGR INŻ. KATARZYNA PETKA Z WYDZIAŁU TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI NOMINOWANA W KONKURSIE NAUCZYCIEL NA MEDAL
22.10.2021
Zarządzenie nr 4/2021 Dziekana Wydziału Technologii Żywności
19.10.2021
NASI NAUKOWCY Z KOLEJNĄ INNOWACJĄ
18.10.2021
Awaria telefonów
Poprzednia
1
...
8
9
10
...
21
Następna