Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Zapraszamy na nowy kierunek studiów stacjonarnych II stopnia Food Engineering (w j. angielskim)

13.07.2021

Zapraszamy na nowy kierunek studiów stacjonarnych II stopnia Food Engineering (w j. angielskim) na Wydziale Technologii Żywności absolwentów, którzy uzyskali dyplom z tytułem zawodowym inżyniera na kierunkach: Technologia żywności i żywienie człowieka, Browarnictwo i słodownictwo, Bioinżynieria produkcji żywności, Inżynieria chemiczna, Inżynieria procesowa, Inżynieria chemiczna i procesowa, Technologia chemiczna, Nanotechnologia, Inżynieria biochemiczna, Technologia biochemiczna, Biotechnologia (w tym Biotechnologia przemysłowa lub Biotechnologia żywności), Inżynieria mechaniczna, Inżynieria mechatroniczna i Agroinżynieria.   

Poinformujcie również swoich znajomych!