Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
Filtruj aktualności
Filtruj po latach:
Wyczyść filtrowanie
Filtruj
2022
Filtruj
2023
Filtruj
2024
Filtruj
2025
X
Filtruj po kategorii:
Wszystkie
Konkursy
Badania
Wydarzenia
Informacja
Erasmus
Szkolenia
15
KWI
Informacja
15.04.2025
Godziny otwarcia dziekanatu w dniu 17.04.2025
14
KWI
Informacja
Wydarzenia
14.04.2025
Szkolenie ERC na Wydziale Technologii Żywności
28
MAR
Informacja
Konkursy
28.03.2025
Konkurs na stypendium naukowe w projekcie NCN realizowanym na Wydziale Technologii Żywności URK
21
MAR
Informacja
21.03.2025
Projekt Uczelnie Przyszłości - rekrutacja dodatkowa
11
MAR
Informacja
Wydarzenia
11.03.2025
Spotkanie z Bahlsen Polska na WTŻ!
11
MAR
Informacja
11.03.2025
Bal Technologów Żywności 22 lutego 2025 –Fotorelacja
1
2
3
Następna