Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

II tura rekrutacji – startujemy!

14.07.2025
II TURA REKRUTACJI
REJESTRACJA:
14.07–20.08.2025
OGŁOSZENIE WYNIKÓW:
22.08.2025, GODZ. 12:00

II tura rekrutacji – startujemy! 🔔

Rusza II tura rekrutacji w systemie IRK na rok akademicki 2025/2026!

Termin rejestracji: 14.07–20.08.2025
Ogłoszenie wyników: 22.08.2025, godz. 12:00

Studia I stopnia – stacjonarne:

  • Browarnictwo i Słodownictwo
  • Gastronomia i Catering Dietetyczny
  • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Studia I stopnia – niestacjonarne:

  • Gastronomia i Catering Dietetyczny
  • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Studia II stopnia – stacjonarne:

  • Technologia Biokosmetyków

Nie przegap swojej szansy – dołącz do nas i rozwijaj pasje na studiach, które smakują sukcesem!

👉 Zarejestruj się w IRK: https://irk.urk.edu.pl/pl/

Galeria zdjęć