Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Masz problem z rejestracją w IRK? Pomożemy!

02.07.2025
Grafika o intensywnym bordowo-czerwonym tle. W górnym lewym rogu znajduje się napis: „REKRUTACJA NA STUDIA”, a w prawym dolnym rogu: „FILMIKI INSTRUKTAŻOWE I IRK JUŻ NIE STRASZNE”.

Potrzebujesz pomocy z rejestracją w IRK? Skorzystaj z filmików instruktażowych!

Jeśli napotkałeś trudności podczas elektronicznej rejestracji kandydatów (IRK), nie martw się – przygotowaliśmy krótkie filmiki instruktażowe, które krok po kroku przeprowadzą Cię przez cały proces. Znajdziesz je na naszym profilu na Instagramie. Wystarczy zeskanować kod QR umieszczony na grafice lub kliknąć bezpośrednio w

Link: Instagram Wydziału Technologii Żywności URK

Kierunki studiów dostępne na naszym Wydziale:

  • Dietetyka
  • Browarnictwo i słodownictwo
  • Technologia żywności i żywienia człowieka
  • Gastronomia i catering dietetyczny
  • Technologia biokosmetyków

Wszystkie te kierunki znajdziesz w naszej aktualnej ofercie dydaktycznej.

 Skontaktuj się z Wydziałową Komisją Rekrutacyjną:

Adres:
ul. Balicka 122, pok. 1.26 (I piętro, obok Dziekanatu)

Telefon:
Studia stacjonarne: 539 608 601
Studia niestacjonarne: 690 347 180
E-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

 

Szczegóły dotyczące rekrutacji:

Więcej informacji znajdziesz na stronie internetowej:
Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna – informacje dla kandydatów

 

Galeria zdjęć