Wydział
Technologii Żywności
RAPORTY SAMOOCENY
Raport samooceny kierunku browarnictwo i słodownictwo (rok 2022)
Raport samooceny kierunku dietetyka (rok 2022)
Raport samooceny kierunku technologia żywności i żywienie człowieka (rok 2022)
UCHWAŁY PKA
Uchwała nr 580/2022 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 21 lipca 2022 r. w sprawie oceny programowej kierunku browarnictwo i słodownictwo
Uchwała nr 190/2017 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 25 maja 2017 r. w sprawie oceny na kierunku dietetyka
Uchwała nr 191/2017 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 25 maja 2017 r. w sprawie oceny na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka
Uchwała nr 549/2018 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 20 września 2018 r. w sprawie oceny na kierunku jakość i bezpieczeństwo żywności
Uchwała nr 50/2023 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 9 lutego 2023 r. w sprawie oceny programowej kierunku technologia żywności i żywienie człowieka
Uchwała nr 49/2023 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 9 lutego 2023 r. w sprawie oceny programowej kierunku dietetyka