Rekrutacja

 TERMINY REJESTRACJI W SYSTEMIE IRK

Informujemy, że rekrutacja na studia pierwszego stopnia i jednolite studia magisterskie oraz studia drugiego stopnia dla absolwentów studiów licencjackich i wybranych studiów inżynierskich rozpocznie się 3 czerwca 2024 r.

REKRUTACJA - KONTAKT  


PIERWSZA TURA (PODSTAWOWA)

dla studiów stacjonarnych pierwszego stopnia i jednolitych studiów magisterskich:

dokonywanie zgłoszeń rekrutacyjnych w systemie IRK do 11 lipca 2024 r.

wnoszenie opłaty rekrutacyjnej (85 zł) od 3 czerwca do 11 lipca 2024 r.

ogłoszenie wyników 16 lipca 2024 r.

 

dla studiów niestacjonarnych pierwszego stopnia:

dokonywanie zgłoszeń rekrutacyjnych w systemie IRK do 20 sierpnia 2024 r.

wnoszenie opłaty rekrutacyjnej (85 zł) od 3 czerwca do 20 sierpnia 2024 r.

ogłoszenie wyników 22 sierpnia 2024 r. 

 

Kierunki studiów pierwszego stopnia

browarnictwo i słodownictwo (tylko stacjonarne)

dietetyka (tylko stacjonarne)

gastronomia i catering dietetyczny

technologia żywności i żywienie człowieka

  

 Kierunki studiów drugiego stopnia

 dietetyka (tylko niestacjonarne)

 technologia żywności i żywienie człowieka (tylko niestacjonarne)

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK