Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Copilot - Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
Filtruj aktualności
Filtruj po latach:
Wyczyść filtrowanie
Filtruj
2022
Filtruj
2023
Filtruj
2024
Filtruj
2025
Filtruj po kategorii:
Wszystkie
Konkursy
Badania
Wydarzenia
Informacja
Erasmus
Szkolenia
20
CZE
Informacja
20.06.2025
Kampania EFSA Safe2Eat 2025 Higiena żywności
13
CZE
Informacja
13.06.2025
Kampania EFSA Safe2Eat 2025 Suplementy diety
03
CZE
Informacja
03.06.2025
Rekrutacja na studia podyplomowe „Dietetyka i dietoterapia – kwalifikacyjne dla nauczycieli”
03
CZE
Informacja
03.06.2025
Rekrutacja na Studia Podyplomowe „Dietetyka i dietoterapia”
28
MAR
Informacja
Konkursy
28.03.2025
Konkurs na stypendium naukowe w projekcie NCN realizowanym na Wydziale Technologii Żywności URK
21
MAR
Informacja
21.03.2025
Projekt Uczelnie Przyszłości - rekrutacja dodatkowa
Poprzednia
1
2
3
...
22
Następna