Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
11.02.2022
STUDIA Z PRZYSZŁOŚCIĄ NA WYDZIALE TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI!!!!
07.02.2022
Zapraszamy do uczestnictwa w Uczelnianej Sesji Studenckich Kół Naukowych
04.02.2022
5th EPNOE Junior Scientist Meeting 2022
02.02.2022
Szanowni Państwo, Zgodnie z Zarządzeniem Rektora nr 3/2022 z dnia 24 stycznia 2022 r. informujemy, że...
18.01.2022
ODDAJ KREW - URATUJ ŻYCIE
11.01.2022
PODPISANIE MIĘDZYINSTYTUCJONALNEJ UMOWY O WSPÓŁPRACY MIĘDZY UNIWERSYTETEM ROLNICZYM IM. HUGONA KOŁŁĄTAJA W KRAKOWIE A UNIWERSYTETEM TUSCIA W VITERBO WE WŁOSZECH
05.01.2022
Kredki zamiast kwiatów
20.12.2021
ANKIETY!!! - WAŻNE
10.12.2021
Forum Konsumenckie EIT Food „Budujemy zaufanie do żywności”
Poprzednia
1
...
8
9
10
...
21
Następna