Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

ANKIETY!!! - WAŻNE

20.12.2021

Drogie Studentki, Drodzy Studenci Wydziału Technologii Żywności!

Dobiega końca kolejny semestr. W związku z tym, w systemie USOS zostały udostępnione ankiety, w których możecie Państwo ocenić realizowane w tym semestrze przedmioty i prowadzących. Zachęcamy do wypełniania, to szansa, by także Wasze zdanie wpływało na jakość zajęć dydaktycznych i treści, które Wam przekazujemy.


Ankiety są anonimowe, dlatego jeśli macie uwagi krytyczne – nie bójcie się i napiszcie je w komentarzu. Proszę tylko, aby komentarze były merytoryczne i kulturalne, oczywiście powinny  dotyczyć tylko i wyłącznie zajęć, które oceniacie lub nauczyciela, który je prowadził. Mile widziane komentarze pozytywne, motywują nas do jeszcze lepszej pracy, ale czekamy również na rzeczowe i konkretne uwagi i sugestie zmian, których wprowadzenie ma szanse poprawić jakość kształcenia i obopólne zadowolenie ze wspólnej pracy.


Możliwość wypełnienia ankiet potrwa do ostatniego dnia przerwy międzysemestralnej. Natomiast ich wyniki, zostaną upublicznione dopiero miesiąc po rozpoczęciu semestru letniego 2021/2022.


Ankiety są dobrowolne, ale Wasza opinia jest dla nas ważna. Dlatego, pierwszych 15 osób, które zgłoszą do Dziekanatu fakt wypełnienia wszystkich dostępnych dla nich ankiet w systemie USOS za semestr zimowy dostanie od nas w nagrodę upominki – gadżety wydziałowe.


Jako potwierdzenie wypełnienia ankiet należy do Dziekanatu mailowo (wtzyw@urk.edu.pl) wysłać „screen” ekranu, na którym w systemie USOS widać imię i nazwisko studenta lub nr albumu oraz informację, że wszystkie ankiety zostały wypełnione (lub brak ankiet do wypełnienia).

 

Ankiety będą aktywne od dnia 21.12.2021r.


Pozdrawiam serdecznie


Wasz Dziekan