Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
26.11.2021
Nowy projekt PRELUDIUM dla doktorantki Wydziału Technologii Żywności
24.11.2021
Lista TOP 2% w 2021
27.10.2021
MGR INŻ. KATARZYNA PETKA Z WYDZIAŁU TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI NOMINOWANA W KONKURSIE NAUCZYCIEL NA MEDAL
22.10.2021
Zarządzenie nr 4/2021 Dziekana Wydziału Technologii Żywności
19.10.2021
NASI NAUKOWCY Z KOLEJNĄ INNOWACJĄ
18.10.2021
Awaria telefonów
27.09.2021
Zapraszamy na krótką lekcję historii WTŻ.
22.09.2021
Inauguracja Roku Akademickiego
18.08.2021
NOWE POROZUMIENIA O WSPÓŁPRACY NA WTŻ!
Poprzednia
1
...
9
10
11
...
21
Następna