Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
13.10.2023
NAUKOWCY WTŻ NA LIŚCIE TOP 2% SCIENTISTS
21.09.2023
KOMUNIKAT O PUBLICZNEJ OBRONIE ROZPRAWY DOKTORSKIEJ
18.09.2023
OFERTA WARSZTATÓW I ZAJĘĆ REALIZOWANYCH PRZEZ WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI W ROKU 2023/2024
17.09.2023
KONKURS NA LOGO Jubileuszu 50-lecia Oddziału i Wydziału Technologii Żywności
29.08.2023
Zaproszenie na inaugurację roku akademickiego 23/24 WTŻ
08.08.2023
W dniu 14.08.2023r. Dziekanat WTŻ będzie nieczynny.
13.07.2023
KOMUNIKAT O PUBLICZNEJ OBRONIE ROZPRAWY DOKTORSKIEJ
03.07.2023
III PRYWATNE LO W KRAKOWIE I ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH NR 2 W KRAKOWIE PARTNERAMI URK
03.07.2023
RUSZYŁY ZAPISY NA NOWE STUDIA PODYPLOMOWE PN. "BEZPIECZEŃSTWO SUPLEMENTÓW DIETY ORAZ ŻYWNOŚCI WZBOGACONEJ I SPECJALNEGO PRZEZNACZENIA"
1
2
3
...
21
Następna