Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
01.02.2021
Wyniki Konkursu im. Profesora Franciszka Nowotnego
28.01.2021
StartUP
15.01.2021
Erasmus+
04.01.2021
Organizacja roku akademickiego dla studentów Wydziału Technologii Żywności - zmiana obowiązująca od 21.12.2020 r.
23.12.2020
Studia podyplomowe -Żywienie Człowieka i Dietetyka
17.12.2020
GODZINY PRACY DZIEKANATU W OKRESIE ŚWIĄTECZNO-NOWOROCZNYM
17.12.2020
Prozdrowotny karp
16.12.2020
Ranking naukowców
10.12.2020
Rezerwacja sal
Poprzednia
1
...
11
12
13
...
21
Następna