Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło
Filtruj po kategorii: Wszystkie
13
MAJ
Seminarium "Food Evaluation by Microscopy Methods"

Data: 13.05.2025
Godzina: 10:00 - 12:00
Miejsce wydarzenia: sala 1.104
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie


Zaproszenie na seminarium
14
MAJ
Seminarium "Risk of Food Adulteration – Allergens and Allergies"

Data: 14.05.2025
Godzina: 10:00 - 11:30
Miejsce wydarzenia: sala 1.35
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie


Zaproszenie na seminarium
19
MAJ
Webinarium z cyklu „NatURalna porcja wiedzy na śniadanie” 19.05.2025 r. - ZAPROSZENIE!

Data: 19.05.2025
Godzina: 09:30 - 11:30
Miejsce wydarzenia: on-line
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie


Zaproszenie na seminarium
21
MAJ
Seminarium pt. „Wzmocnienie potencjału badawczego Uczelni poprzez zakup wysokopolowego spektrometru NMR oraz generatora ciekłego azotu"

Data: 21.05.2025
Godzina: 10:00
Miejsce wydarzenia: Sala 1.35 i on-line
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie


seminarium pt. „Wzmocnienie potencjału badawczego Uczelni poprzez zakup wysokopolowego spektrometru NMR oraz generatora ciekłego azotu"
28
MAJ
Zaproszenie na szkolenie informacyjne „Obszar Widening w programie Horyzont Europa”

Data: 28.05.2025
Godzina: 10:00
Miejsce wydarzenia: Sala 1.35 (Sala konferencyjna WTŻ, ul. Balicka 122 w Krakowie)
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie


Zaproszenie na szkolenie informacyjne „Obszar Widening w programie Horyzont Europa”