Seminarium "Risk of Food Adulteration – Allergens and Allergies"

Data: 14.05.2025
Godzina: 10:00 - 11:30
Miejsce wydarzenia: sala 1.35
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Cena wejścia: Wstęp wolny
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie
Godzina: 10:00 - 11:30
Miejsce wydarzenia: sala 1.35
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Cena wejścia: Wstęp wolny
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie
Serdecznie zapraszamy seminaria, które odbędzie się:
📍 Środa, 14 maja | godz. 10:00 | sala 1.35
Temat: Risk of Food Adulteration – Allergens and Allergies
Wystąpienie poprowadzi dr Matej Pospiech z Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology, Department of Plant Origin Food Sciences, University of Veterinary Sciences Brno (Czechy).