Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Seminarium "Risk of Food Adulteration – Allergens and Allergies"

Zaproszenie na seminarium
Data: 14.05.2025
Godzina: 10:00 - 11:30
Miejsce wydarzenia: sala 1.35
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Cena wejścia: Wstęp wolny
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie

Serdecznie zapraszamy seminaria, które odbędzie się:

📍 Środa, 14 maja | godz. 10:00 | sala 1.35

Temat: Risk of Food Adulteration – Allergens and Allergies

Wystąpienie poprowadzi dr Matej Pospiech z Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology, Department of Plant Origin Food Sciences, University of Veterinary Sciences Brno (Czechy).

Galeria zdjęć