Seminarium "Food Evaluation by Microscopy Methods"

Data: 13.05.2025
Godzina: 10:00 - 12:00
Miejsce wydarzenia: sala 1.104
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Cena wejścia: Wstęp wolny
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie
Godzina: 10:00 - 12:00
Miejsce wydarzenia: sala 1.104
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Cena wejścia: Wstęp wolny
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie
Serdecznie zapraszamy na seminarium, które odbędzie się:
📍 Wtorek, 13 maja | godz. 10:30–12:00 | sala 1.104
Temat: Food Evaluation by Microscopy Methods
Wystąpienie poprowadzi dr Matej Pospiech z Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology, Department of Plant Origin Food Sciences, University of Veterinary Sciences Brno (Czechy).