Logo Uczelni
Wydział Technologii Żywności

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski

Zarządzenie Rektora 15/2019

nowelizacje: ZR33/2020 oraz ZR216/2020

Procedury składania, sprawdzania i archiwizowania prac dyplomowych i doktorskich studentów i doktorantów Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.


Poniżej znajdują się procedury Wydziałowe wraz z niezbędnymi załącznikami i wzorami dokumentów dotyczące dyplomowania

Procedura Wydziałowa PW-03

ikona plików pdfProcedura zgłaszania i zatwierdzania tytułów prac dyplomowych na WTŻ

Procedura Wydziałowa PW-04

ikona plików pdfProcedura dyplomowania na studiach II stopnia na Wydziale Technologii Żywności 

ikona plików pdfZałącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5 - (wersja edytowalna)

ikona plików pdfZałącznik 2 - Wymogi redakcyjne pracy dyplomowej

Procedura Wydziałowa PW-05

ikona plików pdfProcedura dyplomowania na studiach I stopnia o profilu praktycznym

ikona plików pdfZałącznik 1 - Przykładowa strona tytułowa

ikona plików pdfZałącznik 2 - Lista przedmiotów przypisanych do poszczególnych części egzaminu dyplomowego

Procedura Wydziałowa PW-06

ikona plików pdfProcedura dyplomowanie na studiach I stopnia o profilu ogólnoakademickim na Wydziale Technologii Żywności

ikona plików pdfZałącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5


Wytyczne przygotowywania prac dyplomowych

ikona plików pdfWytyczne do przygotowywania prac dyplomowych

ikona plików pdfTips for the preparation of diploma theses

ikona plików wordDiploma pages 1-5

ikona plików pdfInstrukcja dla studentów - umieszczanie prac w Archiwum Prac Dyplomowych (APD)


Druki do pobrania związane z pracą dyplomową:

ikona plików pdfZgłoszenie wyboru Katedry

ikona plików pdfWniosek o zmianę tematu pracy dyplomowej

ikona plików pdfPodanie o przedłużenie terminu złożenia pracy dyplomowej

ikona plików pdfPodanie o wydanie dyplomu w języku obcym - studia rozpoczęte po 01.10.2018r.