Prace dyplomowe
nowelizacje: ZR33/2020 oraz ZR216/2020
Poniżej znajdują się procedury Wydziałowe wraz z niezbędnymi załącznikami i wzorami dokumentów dotyczące dyplomowania
Procedura Wydziałowa PW-03
Procedura zgłaszania i zatwierdzania tytułów prac dyplomowych na WTŻ
Procedura Wydziałowa PW-04
Procedura dyplomowania na studiach II stopnia na Wydziale Technologii Żywności
Załącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5 - (wersja edytowalna)
Załącznik 2 - Wymogi redakcyjne pracy dyplomowej
Procedura Wydziałowa PW-05
Procedura dyplomowania na studiach I stopnia o profilu praktycznym
Załącznik 1 - Przykładowa strona tytułowa
Załącznik 2 - Lista przedmiotów przypisanych do poszczególnych części egzaminu dyplomowego
Procedura Wydziałowa PW-06
Załącznik 1 - Wygląd stron 1 do 5
Wytyczne przygotowywania prac dyplomowych
Wytyczne do przygotowywania prac dyplomowych
Tips for the preparation of diploma theses
Instrukcja dla studentów - umieszczanie prac w Archiwum Prac Dyplomowych (APD)
Druki do pobrania związane z pracą dyplomową:
Wniosek o zmianę tematu pracy dyplomowej
Podanie o przedłużenie terminu złożenia pracy dyplomowej
Podanie o wydanie dyplomu w języku obcym - studia rozpoczęte po 01.10.2018r.
Formularz zgody na udział w badaniach zawodowych losów absolwenta
Zakres materiału obowiązujący na inżynierskich egzaminach dyplomowych:
Kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - studia stacjonarne:
Ścieżka dydaktyczna Technologia Żywności
Ścieżka dydaktyczna Żywienie Człowieka
Kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka- studia niestacjonarne
Kierunek Browarnictwo i Słodownictwo od roku akad. 2024/2025