Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski

OPIEKUNOWIE STUDENTÓW

w roku akademickim 2024/2025

 

 

Opiekunowie I roku

 

technologia żywności i żywienie człowieka – dr Lidia Krzemińska- Fiedorowicz

Katedra Chemii

pokój nr: 1.47

telefon: 12 662 48 44

e-mail: lidia.krzeminska@urk.edu.pl

 

 

dietetyka – dr hab. Paweł Szlachcic, prof. URK
Katedra Chemii
pokój nr: 1.51/1
telefon: 12 662 40 54
e-mail: pawel.szlachcic@urk.edu.pl
 
 
browarnictwo i słodownictwo – dr inż. Marek Zdaniewicz, prof. URK
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
pokój nr: 1.4
telefon: 12 662 47 91
e-mail: marek.zdaniewicz@urk.edu.pl
 
 
gastronomia i catering dietetyczny – mgr inż. Tomasz Dera
Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia
pokój nr: 0.86
telefon: 12 662 48 32
e-mail: tomasz.dera@urk.edu.pl 
 
  

Opiekunowie II roku

 

technologia żywności i żywienie człowieka – dr inż. Magda Filipczak-Fiutak
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
pokój nr: 0.96
telefon: 12 662 48 04
e-mail: magda.filipczak-fiutak@urk.edu.pl
 
dietetyka – dr hab. Paweł Szlachcic, prof. URK
Katedra Chemii
pokój nr: 1.51/1
telefon: 12 662 40 54
e-mail: pawel.szlachcic@urk.edu.pl

browarnictwo i słodownictwo – dr inż. Marek Zdaniewicz, prof. URK
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
pokój nr: 1.4
telefon: 12 662 47 91
e-mail: marek.zdaniewicz@urk.edu.pl



gastronomia i catering dietetyczny – dr inż. Radosława Skoczeń-Słupska
Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia
pokój nr: 1.85
telefon: 12 662 48 29
e-mail: radoslawa.slupska@urk.edu.pl

 

Opiekun III roku

 

wszystkie kierunki studiów – dr hab. inż. Paweł Ptaszek, prof. URK
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego

pokój nr: 0.3
telefon: 12 662 48 36
e-mail: pawel.ptaszek@urk.edu.pl