Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Dziekanat


Dziekanat Wydziału Technologii Żywności
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

 

Kierownik Dziekanatu

mgr inż. Elżbieta Pieczko

tel.: 12 662 47 49
email: 
wtzyw@urk.edu.pl

 Godziny otwarcia dziekanatu:
poniedziałek, wtorek, czwartek, piątek w godz.: 9.00-12.00
środa - 
dziekanat nieczynny

 

Dziekanat ds. studenckich

Studia stacjonarne

tel.: 12 662 47 48
email: 
wtzyw@urk.edu.pl

mgr inż. Agnieszka Berdychowska - II° dietetyka, I° gastronomia
i catering dietetyczny, I° technologia żywności i żywienie człowieka

mgr inż. Katarzyna Tekieli - I° browarnictwo i słodownictwo, I° dietetyka

Małgorzata Kłapyta - II° technologia żywności i żywienie człowieka.

Godziny otwarcia dziekanatu:
poniedziałek, wtorek, czwartek, piątek w godz.: 10.00-13.00
środa - 
dziekanat nieczynny

Studia niestacjonarne

tel.: 12 662 47 48
email: 
wtzyw@urk.edu.pl

Małgorzata Kłapyta - I° i II° technologia żywności i żywienie człowieka,
II° dietetyka, I° gastronomia i catering dietetyczny

Godziny otwarcia dziekanatu:
poniedziałek, wtorek, czwartek, piątek w godz.: 10.00-13.00
środa - 
dziekanat nieczynny

sobota (wybrane) – wg harmonogramu

Harmonogram dyżurów w Dziekanacie w soboty

w semestrze letnim 2024/2025:

 

Data Godziny dyżuru
01.03.2025 10:00-13:00
08.03.2025 10:00-13:00
15.03.2025 13:00-16:00
22.03.2025 10:00-13:00
29.03.2025 13:00-16:00
05.04.2025 10:00-13:00
12.04.2025 10:00-13:00
19.04.2025 nieczynne
26.04.2025 10:00-13:00
03.05.2025 nieczynne
10.05.2025 10:00-13:00
17.05.2025 10:00-13:00
24.05.2025 10:00-13:00
31.05.2025 10:00-13:00
07.06.2025 10:00-13:00
14.06.2025 10:00-13:00
od 21.06.2025 nieczynne - przerwa semestralna

Prodziekani ds. Dydaktycznych i Studenckich

kierunki studiów: dietetyka, browarnictwo i słodownictwo, gastronomia i catering dietetyczny

Prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć

Dyżur: pokój 1.29

 

godziny przyjęć poniedziałek 12.00-13.00

środa 12.00-13.00

 Konsultacje możliwe przez aplikację MS TEAMS

kierunki studiów: technologia żywności i żywienie człowieka

Prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

 Dyżur: pokój 1.29

 

godziny przyjęć: poniedziałek 9.00-10.00

piątek 13.00-14.00

 Konsultacje możliwe przez aplikację MS TEAMS

 


Koordynator ds. Systemu USOS

mgr inż. Andrzej Buczek

pok. 1.27

tel. 12 662 47 52

email: andrzej.buczek@urk.edu.pl