Zapraszamy do studiowania na Wydziale Technologii Żywności
02.07.2024
Serdecznie zapraszamy do rekrutacji
Serdecznie zapraszamy do rekrutacji: https://irk.urk.edu.pl/pl/
Czy wiecie, że tylko na naszym Wydziale studenci I roku podczas zajęć z chemii będą mieli możliwość realizacji wybranych doświadczeń w laboratorium wirtualnym (symulator VR)? Więcej szczegółów tutaj (https://wtz.urk.edu.pl/aktualnosci.html/13155)
Od 1 października 2024 r. oferujemy możliwość rozpoczęcia studiów na kierunkach:
Studia stacjonarne I stopnia (inżynierskie, 7-semestralne)
- technologia żywności i żywienie człowieka
- dietetyka
- browarnictwo i słodownictwo (profil praktyczny)
- gastronomia i catering dietetyczny
- food processing, safety and quality (w j. angielskim)
Studia niestacjonarne I stopnia (inżynierskie, 7-semestralne)
- technologia żywności i żywienie człowieka
- gastronomia i catering dietetyczny
Studia niestacjonarne II stopnia (magisterskie):
- technologia żywności i żywienie człowieka (3-semestralne)
- dietetyka (3-semestralne)
Studia stacjonarne II stopnia (magisterskie):
- food engineering (3-semestralne, w j. angielskim)