Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski

Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:

52 2490 0018 1100 0009 9990 0702

Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu 

wtzyw@urk.edu.pl, z podaniem danych osobowych kandydata 

 

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia  

stacjonarne I stopnia dla kierunków:

  • Dietetyka
  • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  • Gastronomia i catering dietetyczny
  • Browarnictwo i słodownictwo

 

na rok akademicki 2024/2025 (od semestru zimowego):

 

Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego: prof. dr hab. Aleksandra Duda

Sekretarz Komisji na kierunku Dietetyka: mgr inż. Katarzyna Tekieli

Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: mgr inż. Agnieszka Berdychowska

Sekretarz Komisji na kierunkach Gastronomia i catering dietetyczny, Browarnictwo i słodownictwo: Małgorzata Kłapyta

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne I stopnia:

  1. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2024)

tel.: 690 347 180, 12 662 47 49

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

 

Dokumenty będą przyjmowane w pokoju: 1.32

 

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia  

stacjonarne II stopnia dla kierunków:

  • Dietetyka
  • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

 

na rok akademicki 2024/2025 (od semestru letniego):

 

Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego: prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć

Sekretarz Komisji na kierunku Dietetyka: mgr inż. Anna Kuczera

 

Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: mgr inż. Nikola Nowak

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne II stopnia:

  1. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od stycznia 2025)

tel.: 539 608 601

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

 

Dokumenty będą przyjmowane w pokoju: 1.26

Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:

14 2490 0018 1100 0009 9990 0702

Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu 

wtzyw@urk.edu.pl, z podaniem danych osobowych kandydata 

 

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia  

niestacjonarne I i II stopnia dla kierunków:

  • Dietetyka
  • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
  • Gastronomia i catering dietetyczny

 

na rok akademicki 2024/2025 (od semestru zimowego):

 

Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego na kierunkach Dietetyka, Gastronomia i catering dietetyczny: prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć

Sekretarz Komisji na kierunku Dietetyka – II stopień: dr inż. Paulina Guzik

Sekretarz Komisji na kierunku Gastronomia i catering dietetyczny – I stopień: mgr inż. Klaudia Kawa

 

Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – I stopień : mgr inż. Klaudia Kawa

Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – II stopień : dr inż. Paulina Guzik

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne I i II stopnia:

  1. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2024)

tel.: 539 608 601

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

 

Dokumenty będą przyjmowane w pokoju: 1.26