Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:

52 2490 0018 1100 0009 9990 0702

Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu 

wtzyw@urk.edu.pl, z podaniem danych osobowych kandydata 

 

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia  

stacjonarne I stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru zimowego):

Lp.

Imię i nazwisko

Funkcja

dla kierunku: technologia żywności i żywienie człowieka

1.

prof. dr hab. Aleksandra Duda

przewodnicząca

2.

dr inż. Marek Kruczek

sekretarz

3.

dr inż. Paulina Guzik

członek

4.

mgr inż. Liliana Woszczak

członek

dla kierunku: browarnictwo i słodownictwo

1.

prof. dr hab. Aleksandra Duda

przewodnicząca

2.

dr inż. Paulina Guzik

sekretarz

3.

dr inż. Marek Kruczek

członek

4.

mgr inż. Liliana Woszczak

członek

dla kierunku: dietetyka

1.

prof. dr hab. Aleksandra Duda

przewodnicząca

2.

dr inż. Paulina Guzik

sekretarz

3.

dr inż. Marek Kruczek

członek

4.

mgr inż. Liliana Woszczak

członek

dla kierunku: gastronomia i catering dietetyczny

1.

prof. dr hab. Aleksandra Duda

przewodnicząca

2.

dr inż. Marek Kruczek

sekretarz

3.

dr inż. Paulina Guzik

członek

4.

mgr inż. Liliana Woszczak

członek

Uruchomienie rekrutacji od 2 czerwca 2025

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne I stopnia:

ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2025)

tel.: 539 608 601

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

 


 

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia  

stacjonarne II stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru zimowego):

Lp.

Imię i nazwisko

Funkcja

dla kierunku: technologia biokosmetyków

1.

prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

przewodniczący

2.

mgr inż. Liliana Woszczak

sekretarz

3.

dr inż. Marek Kruczek

członek

4.

dr inż. Paulina Guzik

członek

 Uruchomienie rekrutacji od 2 czerwca 2025

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne II stopnia:

ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2025)

tel.: 539 608 601

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

 


Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia  

stacjonarne II stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru letniego):

Lp.

Imię i nazwisko

Funkcja

dla kierunku: technologia żywności i żywienie człowieka

1.

prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

przewodniczący

2.

mgr inż. Nikola Nowak

sekretarz

3.

mgr inż. Anna Kuczera

członek

dla kierunku: dietetyka

1.

prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć

przewodnicząca

2.

mgr inż. Anna Kuczera

sekretarz

3.

mgr inż. Nikola Nowak

członek

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne II stopnia:

ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od stycznia 2026)

tel.: 539 608 601

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:

14 2490 0018 1100 0009 9990 0702

Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu 

wtzyw@urk.edu.pl, z podaniem danych osobowych kandydata 

 

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia  

niestacjonarne I stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru zimowego):

Lp.

Imię i nazwisko

Funkcja

dla kierunku: technologia żywności i żywienie człowieka

1.

prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

przewodnicząca

2.

mgr inż. Agnieszka Berdychowska

sekretarz

3.

Małgorzata Kłapyta

członek

dla kierunku: gastronomia i catering dietetyczny

1.

prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć

przewodnicząca

2.

Małgorzata Kłapyta

sekretarz

3.

mgr inż. Agnieszka Berdychowska

członek

 

Uruchomienie rekrutacji od 2 czerwca 2025

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne I stopnia:

ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2025)

tel.: 690 347 180

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl


Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia  

niestacjonarne II stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru zimowego):

Lp.

Imię i nazwisko

Funkcja

dla kierunku: technologia żywności i żywienie człowieka

1.

prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

przewodnicząca

2.

Małgorzata Kłapyta

sekretarz

3.

mgr inż. Agnieszka Berdychowska

członek

dla kierunku: dietetyka

1.

prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć

przewodnicząca

2.

mgr inż. Agnieszka Berdychowska

sekretarz

3.

Małgorzata Kłapyta

członek

Uruchomienie rekrutacji od 2 czerwca 2025

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne II stopnia:

ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21

Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2025)

tel.: 690 347 180

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl


Wydziałowy Koordynator systemu IRK - mgr inż. Katarzyna Tekieli