Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna
Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:
52 2490 0018 1100 0009 9990 0702
Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu
wtzyw@urk.edu.pl, z podaniem danych osobowych kandydata
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia
stacjonarne I stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru zimowego):
Lp. |
Imię i nazwisko |
Funkcja |
dla kierunku: technologia żywności i żywienie człowieka |
||
1. |
prof. dr hab. Aleksandra Duda |
przewodnicząca |
2. |
dr inż. Marek Kruczek |
sekretarz |
3. |
dr inż. Paulina Guzik |
członek |
4. |
mgr inż. Liliana Woszczak |
członek |
dla kierunku: browarnictwo i słodownictwo |
||
1. |
prof. dr hab. Aleksandra Duda |
przewodnicząca |
2. |
dr inż. Paulina Guzik |
sekretarz |
3. |
dr inż. Marek Kruczek |
członek |
4. |
mgr inż. Liliana Woszczak |
członek |
dla kierunku: dietetyka |
||
1. |
prof. dr hab. Aleksandra Duda |
przewodnicząca |
2. |
dr inż. Paulina Guzik |
sekretarz |
3. |
dr inż. Marek Kruczek |
członek |
4. |
mgr inż. Liliana Woszczak |
członek |
dla kierunku: gastronomia i catering dietetyczny |
||
1. |
prof. dr hab. Aleksandra Duda |
przewodnicząca |
2. |
dr inż. Marek Kruczek |
sekretarz |
3. |
dr inż. Paulina Guzik |
członek |
4. |
mgr inż. Liliana Woszczak |
członek |
Uruchomienie rekrutacji od 2 czerwca 2025
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne I stopnia:
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21
Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2025)
tel.: 539 608 601
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia
stacjonarne II stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru zimowego):
Lp. |
Imię i nazwisko |
Funkcja |
dla kierunku: technologia biokosmetyków |
||
1. |
prof. dr hab. inż. Jacek Domagała |
przewodniczący |
2. |
mgr inż. Liliana Woszczak |
sekretarz |
3. |
dr inż. Marek Kruczek |
członek |
4. |
dr inż. Paulina Guzik |
członek |
Uruchomienie rekrutacji od 2 czerwca 2025
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne II stopnia:
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21
Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2025)
tel.: 539 608 601
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia
stacjonarne II stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru letniego):
Lp. |
Imię i nazwisko |
Funkcja |
dla kierunku: technologia żywności i żywienie człowieka |
||
1. |
prof. dr hab. inż. Jacek Domagała |
przewodniczący |
2. |
mgr inż. Nikola Nowak |
sekretarz |
3. |
mgr inż. Anna Kuczera |
członek |
dla kierunku: dietetyka |
||
1. |
prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć |
przewodnicząca |
2. |
mgr inż. Anna Kuczera |
sekretarz |
3. |
mgr inż. Nikola Nowak |
członek |
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne II stopnia:
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21
Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od stycznia 2026)
tel.: 539 608 601
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl
Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:
14 2490 0018 1100 0009 9990 0702
Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu
wtzyw@urk.edu.pl, z podaniem danych osobowych kandydata
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia
niestacjonarne I stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru zimowego):
Lp. |
Imię i nazwisko |
Funkcja |
dla kierunku: technologia żywności i żywienie człowieka |
||
1. |
prof. dr hab. inż. Jacek Domagała |
przewodnicząca |
2. |
mgr inż. Agnieszka Berdychowska |
sekretarz |
3. |
Małgorzata Kłapyta |
członek |
dla kierunku: gastronomia i catering dietetyczny |
||
1. |
prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć |
przewodnicząca |
2. |
Małgorzata Kłapyta |
sekretarz |
3. |
mgr inż. Agnieszka Berdychowska |
członek |
Uruchomienie rekrutacji od 2 czerwca 2025
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne I stopnia:
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21
Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2025)
tel.: 690 347 180
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia
niestacjonarne II stopnia na rok akademicki 2025/2026 (od semestru zimowego):
Lp. |
Imię i nazwisko |
Funkcja |
dla kierunku: technologia żywności i żywienie człowieka |
||
1. |
prof. dr hab. inż. Jacek Domagała |
przewodnicząca |
2. |
Małgorzata Kłapyta |
sekretarz |
3. |
mgr inż. Agnieszka Berdychowska |
członek |
dla kierunku: dietetyka |
||
1. |
prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć |
przewodnicząca |
2. |
mgr inż. Agnieszka Berdychowska |
sekretarz |
3. |
Małgorzata Kłapyta |
członek |
Uruchomienie rekrutacji od 2 czerwca 2025
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne II stopnia:
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21
Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2025)
tel.: 690 347 180
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl
Wydziałowy Koordynator systemu IRK - mgr inż. Katarzyna Tekieli