Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna
Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:
52 2490 0018 1100 0009 9990 0702
Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu
wtzyw@urk.edu.pl, z podaniem danych osobowych kandydata
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia
stacjonarne I stopnia dla kierunków:
- Dietetyka
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Gastronomia i catering dietetyczny
- Browarnictwo i słodownictwo
na rok akademicki 2024/2025 (od semestru zimowego):
Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego: prof. dr hab. Aleksandra Duda
Sekretarz Komisji na kierunku Dietetyka: mgr inż. Katarzyna Tekieli
Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: mgr inż. Agnieszka Berdychowska
Sekretarz Komisji na kierunkach Gastronomia i catering dietetyczny, Browarnictwo i słodownictwo: Małgorzata Kłapyta
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne I stopnia:
- Balicka 122, 30-149 Kraków
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21
Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2024)
tel.: 690 347 180, 12 662 47 49
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl
Dokumenty będą przyjmowane w pokoju: 1.32
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia
stacjonarne II stopnia dla kierunków:
- Dietetyka
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
na rok akademicki 2024/2025 (od semestru letniego):
Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego: prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć
Sekretarz Komisji na kierunku Dietetyka: mgr inż. Anna Kuczera
Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: prof. dr hab. inż. Jacek Domagała
Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: mgr inż. Nikola Nowak
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne II stopnia:
- Balicka 122, 30-149 Kraków
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21
Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od stycznia 2025)
tel.: 539 608 601
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl
Dokumenty będą przyjmowane w pokoju: 1.26
Przypominamy o uiszczeniu opłaty za wydanie legitymacji w wysokości 22zł na konto numer:
14 2490 0018 1100 0009 9990 0702
Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres mailowy dziekanatu
wtzyw@urk.edu.pl, z podaniem danych osobowych kandydata
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia
niestacjonarne I i II stopnia dla kierunków:
- Dietetyka
- Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Gastronomia i catering dietetyczny
na rok akademicki 2024/2025 (od semestru zimowego):
Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego na kierunkach Dietetyka, Gastronomia i catering dietetyczny: prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć
Sekretarz Komisji na kierunku Dietetyka – II stopień: dr inż. Paulina Guzik
Sekretarz Komisji na kierunku Gastronomia i catering dietetyczny – I stopień: mgr inż. Klaudia Kawa
Przewodniczący Zespołu Rekrutacyjnego na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: prof. dr hab. inż. Jacek Domagała
Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – I stopień : mgr inż. Klaudia Kawa
Sekretarz Komisji na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – II stopień : dr inż. Paulina Guzik
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne I i II stopnia:
- Balicka 122, 30-149 Kraków
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, Al. Mickiewicza 21
Dyżury telefoniczne: poniedziałek – piątek, godz. 10.00 - 13.00 (od czerwca 2024)
tel.: 539 608 601
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl
Dokumenty będą przyjmowane w pokoju: 1.26