Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Ćwiczenia terenowe 2018

13.09.2018

Ćwiczenia terenowe 2017/2018 - informacje dla Studentów

Informacje dla studentów:

Na zajęciach terenowych obowiązkowa jest książeczka zdrowia (sanepidowska) oraz dokument tożsamości (legitymacja lub dowód osobisty), wymagany jest:

  • ubiór ochronny (biały, czysty fartuch, nakrycie głowy),
  • płaskie i wygodne obuwie,
  • brak biżuterii i elementów metalowych typu spinki, kolczyki itd.,
  • zachowanie oszczędności w makijażu (brak doczepianych rzęs, nieużywanie kosmetyków z brokatem lub o intensywnym zapachu, pudrów itp.),

W przypadku pomalowanych paznokci proszę zabrać ze sobą rękawiczki jednorazowe.
Na zajęcia w Hilton Foods wymagane jest dodatkowo zabranie cieplejszej odzieży (długie spodnie i bluza/sweter bez kaptura).
W przypadku wyjazdu autokarami proszę pozostawić w nich swoją odzież wierzchnią.

Warunkiem zaliczenia jest uczestnictwo we wszystkich zajęciach i oddanie w terminie kompletu sprawozdań (papierowa wersja). Sprawozdanie ma zawierać nagłówek z datą i miejscem odbywania ćwiczeń, dane Studenta i opis przebiegu wizyty.

UWAGA
Obowiązkowa zbiórka przed wejściem na teren zakładu lub autokaru będzie 15 minut wcześniej w celu sprawdzenia obecności i przygotowania Studentów do ćwiczeń terenowych. Proszę przychodzić na poszczególne zajęcia w ramach wyznaczonych grup.
W przypadku zmian w grafiku ćwiczeń terenowych wszelkie nowe informacje będą przesyłane drogą elektroniczną. Prosimy o regularne sprawdzanie poczty.

W razie pytań proszę kontaktować się Kierownikiem Zespołu odpowiedzialnego za przeprowadzenie ćwiczeń terenowych:

Technologia żywności:
dr Paweł Sroka, tel. 012 662 47 90, psroka@ar.krakow.pl

Żywienie człowieka oraz bioinżynieria i bioprocesy:
dr Kinga Topolska, 012 662 48 32, kinga.topolska@urk.edu.pl

Podział na grupy dostępny u starostów roku.
Wymiana w grupach tylko osoba za osobę.

Harmonogram zajęć terenowych 2018