Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski
aktualizacja – 09 03 2023

RADA DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA

UNIWERSYTETU ROLNICZEGO IM. HUGONA KOŁŁĄTAJA W KRAKOWIE

 

 skład:

dr hab. inż. Marcin Łukasiewicz, prof. URK - Przewodniczący rady dyscypliny

prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

prof. dr hab. Aleksandra Duda

prof. dr hab. inż. Agnieszka Filipiak-Florkiewicz

prof. dr hab. inż. Lesław Juszczak

prof. dr hab. inż. Aneta Kopeć

prof. dr hab. Renata Kostogrys

prof. dr hab. inż. Teresa Leszczyńska

prof. dr hab. inż. Władysław Migdał

prof. dr hab. inż. Paweł Satora

prof. dr hab. inż. Krzysztof Surówka

dr hab. inż. Emilia Bernaś profesor URK

dr hab. inż. Magdalena Franczyk-Żarów profesor URK

dr hab. inż. Dorota Gałkowska profesor URK

dr hab. inż. Dorota Gumul profesor URK

dr hab. Karen Khachatryan profesor URK

dr hab. inż. Magdalena Krystyjan profesor URK

dr inż. Paulina Pająk profesor URK

dr hab. inż. Sławomir Pietrzyk profesor URK

dr hab. inż. Marek Sady profesor URK

dr hab. inż. Bożena Stodolak profesor URK

prof. dr hab. Magdalena Surma

dr hab. inż. Joanna Tkaczewska profesor URK

prof. dr hab. inż. Krzysztof Żyła

dr hab. inż. Adam Florkiewicz, prof. URK

dr hab. inż. Anna Ptaszek, prof. URK

dr inż. Marek Zdaniewicz, prof. URK

dr inż. Marzena Zając profesor URK