Logo Uczelni
Wydział Technologii Żywności

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski

Dobre praktyki - wybrane źródła zewnętrzne

ikona plików pdfWybrane "dobre praktyki" zarządzania jakością kształcenia w polskich szkołach wyższych. Opr.: Ł. Sułkowski. Polska Komisja Akredytacyjna, Warszawa 2015

ikona plików pdfZeszyt dobrych praktyk dotyczących wewnętrznego zapewnienia jakości kształcenia w uczelniach. Opr.: M. Próchnicka. Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji, Warszawa 2013

ikona plików pdfEwaluacja jakości dydaktyki w szkolnictwie wyższym. Metody, narzędzia, dobre praktyki. Red.: W. Przybylski, S. Rudnicki, A. Szwed. Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera, Kraków 2010

ikona plików pdfKodeks DOBRE PRAKTYKI W SZKOŁACH WYŻSZYCH opracowany przez Fundację Rektorów Polskich uchwalony przez Zgromadzenie Plenarne Konferencji Rektorów Akademickich Szkół Polskich 26 kwietnia 2007 r., Kraków 2007

ikona plików pdfKodeks Etyki Pracownika Naukowego. Wydanie III. Załącznik do uchwały nr 2/2020 Zgromadzenia Ogólnego PAN z dnia 25 czerwca 2020 r.