Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Pełnomocnicy Dziekana Wydziału Technologii Żywności powołani na kadencję od 01.01.2025 do 31.12.2028 r.

  • dr inż. Joanna Kruk – Pełnomocnik Dziekana ds. Osób z Niepełnosprawnościami
  • dr hab. Joanna Banaś – Pełnomocnik Dziekana ds. Jakości Kształcenia
  • dr Ewelina Piasna-Słupecka – Pełnomocnik Dziekana ds. Współpracy Międzynarodowej 
  • dr hab. Gohar Khachatryan, prof. URK – Pełnomocnik Dziekana ds. Kół Naukowych 
  • dr inż. Katarzyna Petka – Pełnomocnik Dziekana ds. Promocji Wydziału 
  • dr n. med. Ewa Piątkowska, prof. URK – Pełnomocnik Dziekana ds. Programu Erasmus+  
  • dr hab. inż. Adam Florkiewicz, prof. URK – Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk Studenckich dla kierunku technologia żywności i żywienie człowieka oraz gastronomia i catering dietetyczny
  • dr inż. Marek Zdaniewicz, prof. URK – jako Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk Studenckich dla kierunku browarnictwo i słodownictwo
  • dr hab. inż. Magdalena Franczyk-Żarów, prof. URK – jako Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk Studenckich dla kierunku dietetyka