Pełnomocnicy
Pełnomocnicy Dziekana Wydziału Technologii Żywności powołani na kadencję od 01.01.2022 do 31.12.2024 r.
- dr inż. Joanna Kruk – Pełnomocnik Dziekana ds. Osób z Niepełnosprawnościami
- dr Gabriela Zięć – Pełnomocnik Dziekana ds. Jakości Kształcenia
- prof. dr hab. Magdalena Surma – Pełnomocnik Dziekana ds. Współpracy Międzynarodowej
- dr hab. Gohar Khachatryan, prof. URK – Pełnomocnik Dziekana ds. Kół Naukowych
- mgr Mateusz Kucharek – Pełnomocnik Dziekana ds. Promocji Wydziału
- dr n. med. Ewa Piątkowska, prof. URK – Pełnomocnik Dziekana ds. Programu Erasmus+
- dr hab. inż. Adam Florkiewicz, prof. URK – Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk Studenckich dla kierunku technologia żywności i żywienie człowieka
- dr inż. Marek Zdaniewicz, prof. URK – jako Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk Studenckich dla kierunku browarnictwo i słodownictwo
- dr hab. inż. Magdalena Franczyk-Żarów, prof. URK – jako Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk Studenckich dla kierunku dietetyka
Pełnomocnik Dziekana ds. Jakości Kształcenia zaprasza zainteresowanych pracowników oraz studentów do kontaktu w sprawach związanych z polityką jakości kształcenia na WTŻ:
- osobiście: pełniąc dyżur w każdy czwartek w godz. 09:00-11:00 w pokoju 1.28
- telefonicznie: 12 662 4781
- drogą elektroniczną: gabriela.ziec@urk.edu.pl