Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Pełnomocnicy Dziekana Wydziału Technologii Żywności powołani na kadencję od 01.01.2022 do 31.12.2024 r.

  • dr inż. Joanna Kruk – Pełnomocnik Dziekana ds. Osób z Niepełnosprawnościami
  • dr Gabriela Zięć – Pełnomocnik Dziekana ds. Jakości Kształcenia
  • prof. dr hab. Magdalena Surma – Pełnomocnik Dziekana ds. Współpracy Międzynarodowej 
  • dr hab. Gohar Khachatryan, prof. URK – Pełnomocnik Dziekana ds. Kół Naukowych 
  • mgr Mateusz Kucharek – Pełnomocnik Dziekana ds. Promocji Wydziału 
  • dr n. med. Ewa Piątkowska, prof. URK – Pełnomocnik Dziekana ds. Programu Erasmus+  
  • dr hab. inż. Adam Florkiewicz, prof. URK – Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk Studenckich dla kierunku technologia żywności i żywienie człowieka
  • dr inż. Marek Zdaniewicz, prof. URK – jako Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk Studenckich dla kierunku browarnictwo i słodownictwo
  • dr hab. inż. Magdalena Franczyk-Żarów, prof. URK – jako Pełnomocnik Dziekana ds. Praktyk Studenckich dla kierunku dietetyka

                        

Pełnomocnik Dziekana ds. Jakości Kształcenia  zaprasza zainteresowanych pracowników oraz studentów do kontaktu w sprawach związanych z polityką jakości kształcenia na WTŻ:

  • osobiście:  pełniąc dyżur w każdy czwartek w godz. 09:00-11:00 w pokoju 1.28
  • telefonicznie: 12 662 4781 
  • drogą elektroniczną: gabriela.ziec@urk.edu.pl